Яєчна паста для бутербродів
(покроковий рецепт з фото)
Бутербродні пасти готують з різноманітних продуктів, підібраних за смаком, старанно подрібнених і перемішаних. Яєчна паста з авокадо як ніяка інша підходить для бутерброда і перекусу.
Якщо вам набридли банальні бутерброди з паштетом або ковбасою, приготуйте смачну яєчну бутербродну пасту. Її можна наносити на шматочки білого хліба або житні хлібці і сухарики. Любителі яєць точно оцінять таку закуску. Готується вона швидко, особливо якщо у вас є заздалегідь зварені круто курячі яйця.
- Яйце - 8 штук
- Авокадо - 2 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Зваріть яйця круто, розріжте їх навпіл.
2. Додайте яйця і м'якоть авокадо в чашу блендера.
3. Додайте винний оцет і цибуля.
4. Подрібніть все в однорідну суміш, приправте сіллю і перцем за смаком.
5. Змастіть скибочку хліба майонезом.
6. Намажте змащений майонезом хліб яєчної сумішшю і насолоджуйтеся закускою.