Рецепт Яблучний хренадер фото

Яблучний хренадер
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Пісні страви , Веганські страви
Літні
Заготовки , Гостре
Кількість порцій: 15
Час приготування: 30 хв.

Дуже незвичайна, але тим не менш, смачна заготівля. Ніжна за текстурою, але гостра на смак закуска готується дуже просто. Заходьте, готуватимемо разом!

Опис приготування:

Для цієї закуски підійдуть жорсткі, соковиті, кисло-солодкі яблука. Якщо хочете щоб смак був більш різким, то не додавайте рослинне масло. Цукор і сіль регулюйте на свій смак, так як яблука у всіх різні. Також Ви можете змінити співвідношення хрону і часнику в ту чи іншу сторону. Зазвичай вистачає яблучної кислоти, але Ви можете довести її на Ваш розсуд за допомогою лимонного соку або яблучного оцту. Куркуму можете не додавати, але тоді маса вийде сірої. Хренадер прекрасно підійде до м'ясних страв, в якості маринаду для м'яса і курки або просто намазки на хліб. Смачного!

  • Яблуко - 2 кілограма
  • Хрін свіжий - 150 грам
  • Часник - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
яблучний хренадер - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
яблучний хренадер - фото крок 2
Помийте і почистіть корінь хрону, часник.
яблучний хренадер - фото крок 3
Помийте і очистіть від серцевини яблука. Наріжте.
яблучний хренадер - фото крок 4
Пропустіть все через м'ясорубку.
яблучний хренадер - фото крок 5
Додайте куркуму, масло і пробийте блендером до бажаної консистенції.
яблучний хренадер - фото крок 6
Додайте цукор, сіль, перемішайте. Прогрійте на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
яблучний хренадер - фото крок 7
Розкладіть по стерилізованим банкам і закатати. Зберігайте в холодильнику.
яблучний хренадер - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти