Яблучний хренадер
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15
Час приготування: 30 хв.
Дуже незвичайна, але тим не менш, смачна заготівля. Ніжна за текстурою, але гостра на смак закуска готується дуже просто. Заходьте, готуватимемо разом!
Опис приготування:
Для цієї закуски підійдуть жорсткі, соковиті, кисло-солодкі яблука. Якщо хочете щоб смак був більш різким, то не додавайте рослинне масло. Цукор і сіль регулюйте на свій смак, так як яблука у всіх різні. Також Ви можете змінити співвідношення хрону і часнику в ту чи іншу сторону. Зазвичай вистачає яблучної кислоти, але Ви можете довести її на Ваш розсуд за допомогою лимонного соку або яблучного оцту. Куркуму можете не додавати, але тоді маса вийде сірої. Хренадер прекрасно підійде до м'ясних страв, в якості маринаду для м'яса і курки або просто намазки на хліб. Смачного!
- Яблуко - 2 кілограма
- Хрін свіжий - 150 грам
- Часник - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Куркума - 1/4 чайних ложки
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Помийте і почистіть корінь хрону, часник.
Помийте і очистіть від серцевини яблука. Наріжте.
Пропустіть все через м'ясорубку.
Додайте куркуму, масло і пробийте блендером до бажаної консистенції.
Додайте цукор, сіль, перемішайте. Прогрійте на слабкому вогні протягом 5 хвилин.
Розкладіть по стерилізованим банкам і закатати. Зберігайте в холодильнику.
Смачного!