Англійська яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт англійської яблучного пирога повністю відповідає своїй назві, тому що вперше я спробувала його в Лондоні, в одній приголомшливою пекарні. Достаток яблук і приголомшливий смак!
Подавати англійська яблучний пиріг можна з морозивом або збитими вершками. Деякі їдять його зі сметаною. Тут вже можете дати волю фантазії У будь-якому випадку, вишукане чаювання вам гарантовано! Я готую англійський яблучний пиріг до приходу подруг для наших жіночих посиденьок. Представляю вам рецепт англійської яблучного пирога з фотографіями
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яблука - 4 штуки (великих.)
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 150 грам
- Ром - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
Виріжте з яблук серединки. Почистіть і розріжте яблука на невеликі плоскі шматочки.
Збийте цукор з яйцем і порошком для випічки.
Змішайте в одній мисці яблука, борошно, збитий з цукром яйця, ром, ванілін і розтоплене вершкове масло, приправити сіллю.
Викладіть масу в форму для запікання. Випікайте англійська яблучний пиріг в розігрітій до 220 градусів духовці 50-60 хвилин. Поки він не стане золотистим. Слідкуйте, щоб не згорів:)