Рецепт Англійська яблучний пиріг фото

Англійська яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт англійської яблучного пирога повністю відповідає своїй назві, тому що вперше я спробувала його в Лондоні, в одній приголомшливою пекарні. Достаток яблук і приголомшливий смак!

Опис приготування:

Подавати англійська яблучний пиріг можна з морозивом або збитими вершками. Деякі їдять його зі сметаною. Тут вже можете дати волю фантазії У будь-якому випадку, вишукане чаювання вам гарантовано! Я готую англійський яблучний пиріг до приходу подруг для наших жіночих посиденьок. Представляю вам рецепт англійської яблучного пирога з фотографіями

  • Борошно - 150 грам
  • Розпушувач - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яблука - 4 штуки (великих.)
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Ром - 3 Ст. Ложки
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
англійська яблучний пиріг - фото крок 1
Виріжте з яблук серединки. Почистіть і розріжте яблука на невеликі плоскі шматочки.
англійська яблучний пиріг - фото крок 2
Збийте цукор з яйцем і порошком для випічки.
англійська яблучний пиріг - фото крок 3
Змішайте в одній мисці яблука, борошно, збитий з цукром яйця, ром, ванілін і розтоплене вершкове масло, приправити сіллю.
англійська яблучний пиріг - фото крок 4
Викладіть масу в форму для запікання. Випікайте англійська яблучний пиріг в розігрітій до 220 градусів духовці 50-60 хвилин. Поки він не стане золотистим. Слідкуйте, щоб не згорів:)

Схожі рецепти