Рецепт Різдвяний пиріг англійська фото

Різдвяний пиріг англійська
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , Фрукти , Сухофрукти
Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл , Різдво
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Святкова випічка в різних кухнях світу цікава і смачна по-своєму. Якщо вам до душі експерименти в кулінарії, пропоную взяти на замітку дуже цікавий варіант пирога на Різдво.

Опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати різдвяний пиріг англійська з"п'яними" сухофруктами. Це приголомшливий приклад святкової випічки, адже пиріг виходить дивно ніжним, ароматним і неймовірно смачним. Що стосується самих добавок, то ви можете використовувати абсолютно все, що вам до душі: чорнослив, Коран, інжир, родзинки, вишня і т.Д..

  • Борошно - 2 склянки(+ 2 столові ложки)
  • Цукор - 250 грам(+ 100 грам для карамелі)
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Мелений імбир - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 0.5 чайних ложки
  • Кардамон - 0.5 чайних ложки
  • Ванільна есенція - 2 чайних ложки
  • Вода - 1/4 склянки
  • Сухофрукти і ягоди - 1 За смаком
  • Ром - 1 Склянка
  • Горіхи - 1 Склянка
різдвяний пиріг англійська - фото крок 1
1. Насамперед зберіть всі сухофрукти, які ви плануєте використовувати. При необхідності наріжте, наприклад, курагу або чорнослив більш дрібно.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 2
2. Викладіть все в зручний контейнер або глибоку миску, залийте ромом. Зробити це потрібно мінімум за 12 годин до початку процесу, але можна залишити і на дві доби. За цей час фрукти повністю вберуть алкоголь.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 3
3. Акуратно перемішайте і залиште.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 4
4. Коли фрукти"сп'яніли" , можна приступати до приготування тіста.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 5
5. Для початку потрібно зварити карамельний сироп. З'єднайте цукор і воду в невеликому сотейнику, поставте на вогонь.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 6
6. Варіть його на повільному вогні до придбання насиченого кольору.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 7
7. Усе, сироп готовий, його можна знімати з вогню.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 8
8. У суміш сухофруктів додайте пару ложок борошна, перемішайте.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 9
9. У глибоку миску просійте сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 10
10. Окреме з'єднайте цукор і розм'якшене вершкове масло.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 11
11. Збийте і додайте яйця.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 12
12. Після - частина сухих інгредієнтів.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 13
13. Влийте половину сиропу, продовжуючи збивати.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 14
14. Після - знову борошно.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 15
15. І залишився сироп.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 16
16. Викладіть в тісто сухофрукти і суміш горіхів. Ретельно перемішайте до однорідності.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 17
17. Викладіть тісто у жароміцних форму, змащену маслом. Я випікаю в двох невеликих.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 18
18. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку і випікайте до готовності близько 45 хвилин.
різдвяний пиріг англійська - фото крок 19
19. Остудіть пиріг, наріжте його порційними шматочками. Можна пробувати, що вийшло. Смачного!

Схожі рецепти