Рецепт Традиційний Англійська Різдвяний пудинг фото

Традиційний Англійська Різдвяний пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Горіхи , Мигдаль
Вагітним і годуючим
На обід , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

В Англії Різдвяний пудинг - невід'ємний атрибут Різдва. Печуть такий пудинг за 2-3 місяці до свята, просочують його алкоголем і дбайливо зберігають до самого Різдва.

Опис приготування:

Цей пудинг готується на водяній бані 4-6 годин. Обов'язково додаються в нього добре просочені коньяком або будь-яким іншим міцним алкоголем сухофрукти, шматочки яблука і хлібні крихти. Та й сам пудинг перед зберіганням теж дуже добре просочують алкоголем. Зате який смачний десерт прикрасить ваш Різдвяний стіл!

  • Ізюм - 300 грам(150 темного і 150 світлого)
  • Чорнослив сухий - 100 грам
  • Імбир - 100 грам(zasakharyennyi)
  • Коньяк - 130 мілілітрів
  • Апельсин - 1 штука (окремо сік і цедра)
  • Яблуко - 1 штука (нарізати кубиком)
  • Мигдаль мелений - 70 грам
  • Борошно пшеничне - 100 грам
  • Крихітка хлібна - 50 грам (м'якуш хліба наріжте кубиком)
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
  • Цукор - 80 грам
  • Мед - 50 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Ванілін - 1/4 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Гвоздика - 1/4 чайних ложки
  • Горіх мускатний - 1/4 чайних ложки
  • Імбир порошок - 1/4 чайних ложки
  • Джем журавлинний - 2 Ст. Ложки("Махеев' & Quot; )
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 1
Сухофрукти помийте і замочіть в 100 мл. Коньяку мінімум на добу.
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 2
Просіяти борошно з сіллю і спеціями.
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 3
Масло збийте з цукром, по одному ввести яйця. У молоці розчинити мед. Додати в тісто, влити олію.
Перемішати.
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 4
Додати мелений мигдаль, нарізане яблуко, хлібні крихти, всі сухофрукти і просіяне борошно зі спеціями. Перемішати.
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 5
Додати журавлинний джем"Махеев'" . Джеми цієї марки зроблені з натуральних інгредієнтів, вони дуже смачні!
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 6
Жароміцних форму змастити маслом, на дно постелити фольгу.
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 7
Миску накрити спочатку папером, потім фольгою, зробивши на них складку. Це робиться для того, що коли в процесі приготування пудинг збільшиться, папір і фольга НЕ порвуться, а складка розправиться. Туго обмотати мотузкою або нитками.
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 8
Помістити форму в каструлю.
Наповнити каструлю окропом приблизно на ¼ висоти форми.
Накрити кришкою.
Готувати на плиті на невеликому вогні 6-8 годин.
У міру необхідності підливати воду.
традиційний Англійська Різдвяний пудинг - фото крок 9
Як приготуватися, повністю остудіть пудинг. Проткніть в декількох
Місцях чимось тонким і гострим і рясно полийте коньяком. Приберіть в прохолодне місце до Різдва. Смачного!

Схожі рецепти