Яблочниебулочки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як же приємно відкусити пишну і гарячу випічку. Я люблю різні пироги, булочки, листкові торти, biskvitи. Не важливо, буде це дріжджове тісто або листкове. Якщо зробити все правильно, то буде смачно.
Опис приготування:
Для тих, хто хоче підняти собі настрій в буденний день або просто порадувати своїх близьких, я пропоную даний рецепт. Ви дізнаєтеся про те, як приготувати яблучні булочки. Тесту настоюватися не треба буде, хоча воно і буде дріжджовим. Тому можна встигнути спекти дані десерт з самого ранку. Тим більше, що він зовсім нескладний.
- Дріжджі - 50 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Борошно - 450 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Цукрова пудра - За смаком
Молоко трохи нагрійте. Розчиніть в ньому дріжджі і 3 ст. Ложки цукру.
Розтопіть мало, введіть його в молоко разом з яйцем. Все добре перемішайте.
Далі борошно всипте в молочну суміш. Замішайте тісто, щоб воно не прилипало до рук. Зробіть з нього кулю.
Тісто тонко розкачати і наріжте смужками в 6 см. Яблука помийте і поріжте невеликими шматочками. Покладіть їх на смужки, поверніть все в рулетики.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. На неї покладіть булочки. Посипте їх цукром, що залишився і залиште на 15 хвилин.
Випікайте вироби півгодини. Подавайте до чаю, присипавши цукровою пудрою.