Рецепт Яблочниебулочки фото

Яблочниебулочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як же приємно відкусити пишну і гарячу випічку. Я люблю різні пироги, булочки, листкові торти, biskvitи. Не важливо, буде це дріжджове тісто або листкове. Якщо зробити все правильно, то буде смачно.

Опис приготування:

Для тих, хто хоче підняти собі настрій в буденний день або просто порадувати своїх близьких, я пропоную даний рецепт. Ви дізнаєтеся про те, як приготувати яблучні булочки. Тесту настоюватися не треба буде, хоча воно і буде дріжджовим. Тому можна встигнути спекти дані десерт з самого ранку. Тим більше, що він зовсім нескладний.

  • Дріжджі - 50 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Борошно - 450 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Яблуко - 5 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - За смаком
яблочниебулочки - фото крок 1
Молоко трохи нагрійте. Розчиніть в ньому дріжджі і 3 ст. Ложки цукру.
яблочниебулочки - фото крок 2
Розтопіть мало, введіть його в молоко разом з яйцем. Все добре перемішайте.
яблочниебулочки - фото крок 3
Далі борошно всипте в молочну суміш. Замішайте тісто, щоб воно не прилипало до рук. Зробіть з нього кулю.
яблочниебулочки - фото крок 4
Тісто тонко розкачати і наріжте смужками в 6 см. Яблука помийте і поріжте невеликими шматочками. Покладіть їх на смужки, поверніть все в рулетики.
яблочниебулочки - фото крок 5
Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. На неї покладіть булочки. Посипте їх цукром, що залишився і залиште на 15 хвилин.
яблочниебулочки - фото крок 6
Випікайте вироби півгодини. Подавайте до чаю, присипавши цукровою пудрою.

Схожі рецепти