Рецепт Відварна свинина фото

Відварна свинина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Морква, Цибуля
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю

Хочу поділиться рецептом, як приготувати відварну свинину. Ідеальне доповнення до основного гарніру, до того ж варене м'ясо набагато корисніше смаженого. Все дуже просто, вариться м'ясо до двох годин.

В цілому це блюдо дуже легко готується. Набагато важливіше придумати, що приготувати на гарнір. Рекомендую подавати порізану скибочками свинину з картопляним пюре. Також добре підійде аджика, гірчиця або хрін. Запам'ятовуйте, як приготувати відварну свинину, рецепт неодмінно стане вам у пригоді. Відмінна проста закуска на святковий стіл.


  • Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Сіль і перець - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
відварна свинина - фото крок 1
Овочі промиваємо і очищаємо.
відварна свинина - фото крок 2
М'ясо також попередньо промийте під холодною водою. Кип'ятимо в каструлі 3 літра води, додаємо м'ясо цілісним шматком, овочі, лавровий лист, сіль і перець. Ще раз доводимо до кипіння і варимо під кришкою на повільному вогні 1 час.
відварна свинина - фото крок 3
Якщо м'ясо легко проколюється виделкою, значить воно готове. Викладіть його на тарілку і остудіть.
відварна свинина - фото крок 4
Залишилося тільки нарізати свинину пластами, красиво розкласти для подачі і пригощатися. Смачного!

Схожі рецепти