Відварна свинина
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділиться рецептом, як приготувати відварну свинину. Ідеальне доповнення до основного гарніру, до того ж варене м'ясо набагато корисніше смаженого. Все дуже просто, вариться м'ясо до двох годин.
В цілому це блюдо дуже легко готується. Набагато важливіше придумати, що приготувати на гарнір. Рекомендую подавати порізану скибочками свинину з картопляним пюре. Також добре підійде аджика, гірчиця або хрін. Запам'ятовуйте, як приготувати відварну свинину, рецепт неодмінно стане вам у пригоді. Відмінна проста закуска на святковий стіл.
- Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Сіль і перець - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
Овочі промиваємо і очищаємо.
М'ясо також попередньо промийте під холодною водою. Кип'ятимо в каструлі 3 літра води, додаємо м'ясо цілісним шматком, овочі, лавровий лист, сіль і перець. Ще раз доводимо до кипіння і варимо під кришкою на повільному вогні 1 час.
Якщо м'ясо легко проколюється виделкою, значить воно готове. Викладіть його на тарілку і остудіть.
Залишилося тільки нарізати свинину пластами, красиво розкласти для подачі і пригощатися. Смачного!