Свинина відварна
(покроковий рецепт з фото)
Відварна свинина готується просто. Застосовується таке м'ясо дуже широко, наприклад, з нього можна приготувати салат або легку закуску, а також подати до столу, як самостійну страву з гарніром.
Як зробити свинину відварну? Дуже просто! М'ясо вариться в каструлі з додаванням моркви, цибулі та спецій. Готова відварна свинина - річ універсальна, в тому сенсі, що використовувати її можна абсолютно для різних цілей. Наприклад подати до столу, як основне блюдо з гарніром або приготувати смачний овочевий салат. Хай щастить!
- Свинина - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Овочі сушені - 1 Ст. Ложка (морква, перець червоний і зелений болгарський, цибуля пориста)
Ретельно промийте свинину.
Моркву і цибулю очищуємо.
У каструлі кип'ятимо воду. Викладаємо в неї м'ясо, знову доводимо до кипіння, знімаємо піну і додаємо цибулю і моркву. Варимо до готовності свинини приблизно 1 час.
Підготуйте необхідні спеції.
Для 15 хвилин до готовності м'яса додайте спеції і сіль.
Готово! Смачного!