Рецепт Свинина відварна фото

Свинина відварна
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відварна свинина готується просто. Застосовується таке м'ясо дуже широко, наприклад, з нього можна приготувати салат або легку закуску, а також подати до столу, як самостійну страву з гарніром.

Опис приготування:

Як зробити свинину відварну? Дуже просто! М'ясо вариться в каструлі з додаванням моркви, цибулі та спецій. Готова відварна свинина - річ універсальна, в тому сенсі, що використовувати її можна абсолютно для різних цілей. Наприклад подати до столу, як основне блюдо з гарніром або приготувати смачний овочевий салат. Хай щастить!

  • Свинина - 700 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Суміш перців - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Овочі сушені - 1 Ст. Ложка (морква, перець червоний і зелений болгарський, цибуля пориста)
свинина відварна - фото крок 1
Ретельно промийте свинину.
свинина відварна - фото крок 2
Моркву і цибулю очищуємо.
свинина відварна - фото крок 3
У каструлі кип'ятимо воду. Викладаємо в неї м'ясо, знову доводимо до кипіння, знімаємо піну і додаємо цибулю і моркву. Варимо до готовності свинини приблизно 1 час.
свинина відварна - фото крок 4
Підготуйте необхідні спеції.
свинина відварна - фото крок 5
Для 15 хвилин до готовності м'яса додайте спеції і сіль.
свинина відварна - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти