Свинина відварна з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Їжа повинна бути не тільки смачною, але і корисною. Тому пропоную вашій увазі дивовижний рецепт приготування свинини відвареної з приголомшливим соусом і помідорами.
Вам здається, що свинина відварна в домашніх умовах - це занадто просто і нудно? Тоді спробуйте приготувати її і подати разом з апетитним соусом, який поєднує в собі неймовірні відтінки смаків. Звичайне м'ясо тут же перетвориться на диво смачне і гарне блюдо.
- Свинина - 400 грам
- Помідори - 5-6 штук (краще черрі)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перецьь чилі - 1 щіпка
- Базік - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1-2 чайних ложок
- Лимон - 1 штука
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Свинину для початку необхідно промити під проточною водою і відправити в каструлю. Залити холодною водою і відправити на вогонь. При бажанні можна додати також очищену цибулину і 1 зубчик часнику, щоб свинина відварна в домашніх умовах була більш ароматна.
2. Коли вода закипить, зменшити вогонь і прибрати піну. Варити на середньому вогні м'ясо до готовності. Час залежить від розміру шматочка свинини. М'ясо повинно бути м'яке.
3. Коли м'ясо готове його можна дістати з бульйону і трохи остудити. Потім нарізати невеликими шматочками або тонкими смужками.
4. Рецепт приготування свинини відвареної закінчений. Тепер можна приступати до соусу. Для початку необхідно часник очистити і видавити через прес. Надіслати на сковороду з невеликою кількістю оливкової олії і злегка обсмажити. При бажанні можна використовувати його тільки для аромату (цілком зубчик на сковороду, а потім акуратно дістати). Додати цукор і соєвий соус. З лимона вичавити сік і додати в соус за смаком. Перецьь чилі можна подрібнити або додати цілком (потім його дістати). Потім соус необхідно спробувати і при необхідності додати ще цукру, лимонного соку або соєвого соусу.
5. Завершальний етап - це збір страви. Помідори вимити, просушити і розрізати навпіл. Викласти м'ясо, а зверху додати соус. Присипати свіжому базиліком або іншою зеленню. Подавати разом з помідорами, попередньо їх можна посолити і поперчити за смаком.