Відварна яловичина з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо з відвареної яловичини і помідорів, морква, перцю, селери і кабачків. Поєднання чудове, друга страва виходить дуже соковитим і ароматним. До того ж, готується все швидко!
До вашої уваги - простий рецепт приготування відвареної яловичини з овочами. Насамперед, потрібно відварити яловичину. Потім овочі гасяться в сотейнику з відвареної яловичиною до готовності. Спеції та приправи додавайте ті, що вам більше подобаються! вдалого приготування!
- Яловичина відварна - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Селера - За смаком
- Перець болгарський - 2 штуки
- Цибуля зелена - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Перець гострий - 2 штуки
- Сіль - 1 За смаком
Цибулю і моркву нарізаємо довільно.
Кабачки і болгарський перець ріжемо кубиками.
Розігріваємо в сотейнику рослинне м'ясо, обсмажуємо на ньому цибулю і моркву, через пару хвилин додаємо порізану шматочками яловичину, кабачки і болгарський перець. Можна влити трохи води. Також додаємо гострий перець цілком і сіль. Готуємо, поки кабачки не стануть м'якими і соковитими.
До майже готовим овочам, додаємо порізаний селера і помідори.
У самому кінці додаємо подрібнену зелень і часник. Перемішуємо.
Готово! Смачного!