Рецепт Відварна яловичина з овочами фото

Відварна яловичина з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Прекрасне блюдо з відвареної яловичини і помідорів, морква, перцю, селери і кабачків. Поєднання чудове, друга страва виходить дуже соковитим і ароматним. До того ж, готується все швидко!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування відвареної яловичини з овочами. Насамперед, потрібно відварити яловичину. Потім овочі гасяться в сотейнику з відвареної яловичиною до готовності. Спеції та приправи додавайте ті, що вам більше подобаються! вдалого приготування!

  • Яловичина відварна - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Селера - За смаком
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець гострий - 2 штуки
  • Сіль - 1 За смаком
відварна яловичина з овочами - фото крок 1
Цибулю і моркву нарізаємо довільно.
відварна яловичина з овочами - фото крок 2
Кабачки і болгарський перець ріжемо кубиками.
відварна яловичина з овочами - фото крок 3
Розігріваємо в сотейнику рослинне м'ясо, обсмажуємо на ньому цибулю і моркву, через пару хвилин додаємо порізану шматочками яловичину, кабачки і болгарський перець. Можна влити трохи води. Також додаємо гострий перець цілком і сіль. Готуємо, поки кабачки не стануть м'якими і соковитими.
відварна яловичина з овочами - фото крок 4
До майже готовим овочам, додаємо порізаний селера і помідори.
відварна яловичина з овочами - фото крок 5
У самому кінці додаємо подрібнену зелень і часник. Перемішуємо.
відварна яловичина з овочами - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти