Рецепт Відварна яловичина фото

Відварна яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Відварна яловичина - блюдо універсальне. Я варю її з цибулею і качаном китайської капусти. Овочі насичують яловичину приємним ніжним смаком.

Відварна яловичина підійде для тих, хто хоче схуднути. Таке м'ясо називають пісним. Так як вона - без жиру, вершкового або рослинного масла. Більш того, відварна яловичина допоможе людям з порушеним травленням. Ви легко насититеся відвареної яловичиною. Додайте її в овочевий суп, буде смачно. Рецепт відвареної яловичини спеціально для вас.

  • Говяжья грудинка - 500-1000 грам
  • Кочан китайської капусти - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
відварна яловичина - фото крок 1
Покладіть яловичу грудинку в каструлю, залийте водою і поставте варитися. Спочатку доведіть до кипіння, солона вода, потім варіть на повільному вогні близько трьох годин. М'ясо повинно стати м'яким.
відварна яловичина - фото крок 2
Від качана китайської капусти відріжте верхівку. Будемо варити тільки качан. Наріжте крупно цибулю. Викладіть овочі в каструлю з водою відразу після кипіння. Варіть разом з яловичиною. Коли овочі зовсім разварятся, можете їх дістати.
відварна яловичина - фото крок 3
Коли відварна яловичина готова, можете використовувати її для супів. Або подавати зі свіжими овочами. Смачного.

Схожі рецепти