Відварна яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Відварна яловичина - блюдо універсальне. Я варю її з цибулею і качаном китайської капусти. Овочі насичують яловичину приємним ніжним смаком.
Відварна яловичина підійде для тих, хто хоче схуднути. Таке м'ясо називають пісним. Так як вона - без жиру, вершкового або рослинного масла. Більш того, відварна яловичина допоможе людям з порушеним травленням. Ви легко насититеся відвареної яловичиною. Додайте її в овочевий суп, буде смачно. Рецепт відвареної яловичини спеціально для вас.
- Говяжья грудинка - 500-1000 грам
- Кочан китайської капусти - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
Покладіть яловичу грудинку в каструлю, залийте водою і поставте варитися. Спочатку доведіть до кипіння, солона вода, потім варіть на повільному вогні близько трьох годин. М'ясо повинно стати м'яким.
Від качана китайської капусти відріжте верхівку. Будемо варити тільки качан. Наріжте крупно цибулю. Викладіть овочі в каструлю з водою відразу після кипіння. Варіть разом з яловичиною. Коли овочі зовсім разварятся, можете їх дістати.
Коли відварна яловичина готова, можете використовувати її для супів. Або подавати зі свіжими овочами. Смачного.