Відбивні зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Забудьте про обридлу сковороду і приготуйте відбивні зі свинини в мультиварці. М'ясо чудово прожарівается і виходить дуже м'яким і ніжним. А до відбивних можна приготувати свій улюблений гарнір.
Приготуємо відбивні зі свинини в мультиварці в домашніх умовах. Блюдо готується дуже просто і неймовірно швидко. Відбиваємо свинину, присипаємо спеціями і борошном, обмакиваем в яйці і панірувальних сухарях, потім обсмажуємо в чаші мультиварки. На гарнір - Усе, що душа забажає! хай щастить!
- Свинина - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1/3 склянки
- Сухарі паніровочні - 1/3 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Свинину промийте та висушіть, потім гарненько відбийте.
В одну тарілку засипаємо борошно, а в іншу - панірувальні сухарі. У глибоку тарілку вбийте одне яйце.
Майбутні відбивні присипаємо сіллю і перцем з усіх боків.
Тепер свинину необхідно обваляти в борошні.
Вмочити в яйце.
І обваляти в панірувальних сухарях. У чашу мультиварки вливаємо олію, кладемо зверху відбивну і готуємо в режимі "випічка", обсмажуємо по 15 хвилин з кожного боку.
Смачного!