Відбивні з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Субпродукти - відмінний варіант для обіду або вечері. Як різноманітності пропоную рецепт приготування відбивних з курячої печінки в апетитному клярі.
Щоб відбивні з курячої печінки в домашніх умовах були більш цікавими в кляр можна додати трохи тертого сиру, зелень і найрізноманітніші спеції. Подавати блюдо можна з улюбленим гарніром або салатом.
- Печінка куряча - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Борошно - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Печінка вимити, обсушити і розкласти на плоскій поверхні. Кухонним молоточком злегка відбити з двох сторін.
2. Підсолити за смаком і при бажанні трохи поперчити.
3. Рецепт приготування відбивних з курячої печінки передбачає використання клярі на основі яйця. До них потрібно додати сіль і трохи перцю за смаком.
4. Влити трохи молока і злегка збити до однорідності.
5. Всипати просіяного борошна, щоб довести кляр до потрібної консистенції. Додати трохи тертого сиру.
6. Свіжа зелень - відмінний інгредієнт для клярі. Її необхідно вимити, добре просушити і подрібнити.
7. Додати зелень в кляр і добре перемішати.
8. Тепер можна починати смажити відбивні з курячої печінки в домашніх умовах. На сковороді розігріти олію. Кожен шматочок акуратно вмочити в кляр.
9. Викласти на сковороду і смажити на середньому вогні до золотистої скоринки.
10. Ось і весь простий рецепт відбивних з курячої печінки. Перед подачею на стіл їх краще викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.