Рецепт Відбивні з курячої печінки фото

Відбивні з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Субпродукти - відмінний варіант для обіду або вечері. Як різноманітності пропоную рецепт приготування відбивних з курячої печінки в апетитному клярі.

Щоб відбивні з курячої печінки в домашніх умовах були більш цікавими в кляр можна додати трохи тертого сиру, зелень і найрізноманітніші спеції. Подавати блюдо можна з улюбленим гарніром або салатом.

  • Печінка куряча - 400 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Борошно - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
відбивні з курячої печінки - фото крок 1
1. Печінка вимити, обсушити і розкласти на плоскій поверхні. Кухонним молоточком злегка відбити з двох сторін.
відбивні з курячої печінки - фото крок 2
2. Підсолити за смаком і при бажанні трохи поперчити.
відбивні з курячої печінки - фото крок 3
3. Рецепт приготування відбивних з курячої печінки передбачає використання клярі на основі яйця. До них потрібно додати сіль і трохи перцю за смаком.
відбивні з курячої печінки - фото крок 4
4. Влити трохи молока і злегка збити до однорідності.
відбивні з курячої печінки - фото крок 5
5. Всипати просіяного борошна, щоб довести кляр до потрібної консистенції. Додати трохи тертого сиру.
відбивні з курячої печінки - фото крок 6
6. Свіжа зелень - відмінний інгредієнт для клярі. Її необхідно вимити, добре просушити і подрібнити.
відбивні з курячої печінки - фото крок 7
7. Додати зелень в кляр і добре перемішати.
відбивні з курячої печінки - фото крок 8
8. Тепер можна починати смажити відбивні з курячої печінки в домашніх умовах. На сковороді розігріти олію. Кожен шматочок акуратно вмочити в кляр.
відбивні з курячої печінки - фото крок 9
9. Викласти на сковороду і смажити на середньому вогні до золотистої скоринки.
відбивні з курячої печінки - фото крок 10
10. Ось і весь простий рецепт відбивних з курячої печінки. Перед подачею на стіл їх краще викласти на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

Схожі рецепти