Відбивні з курячої печінки в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Такі відбивні з курячої печінки в клярі можна готувати на закуску для святкового столу і для звичайного обіду разом з гарніром. Обов'язкова уязик - це кляр або лізон.
До таких відбивних добре підійде будь-який гарнір у вигляді каші, макаронних виробів або картопляного пюре. Крім цього, вони ідеально поєднуються з білим соусом. Відбивні однаково смачні не тільки в гарячому, але і в холодному вигляді. Вони швидко смажаться і залишаються м'яким і ніжними навіть на наступний день.
- Куряча печінка - 300 грам
- Яйце - 1 штук
- Борошно - 3 Щепоток
- Сіль і спеції - За смаком
1. Куряча печінка - неймовірно корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви: салат, піджарку, суп, гуляш або відбивні. Для початку нам потрібно помити печінку і розрізати її на дві рівні частини (прибрати прожилки).
2. Тепер нам потрібно відбити трохи печінку. Для цього викладаємо кожен шматочок в пакет, щоб не сильно пошкодити печінку і для того, щоб не летіли бризки навколо.
3. Зверніть увагу на те, що куряча печінка - дуже ніжний продукт, тому оббивають її вкрай акуратно.
4. Я люблю готувати її в клярі. Для цього збийте яйце з сіллю і спеціями і додайте борошно. Стан клярі має бути як тісто на оладки. Потім умочуйте наші відбивні і відправляйте на розпечену сковороду.
5. Обов'язково потрібно добре розжарити сковороду з маслом, інакше печінку пригорить і весь кляр залишиться на сковороді. Ще краще, якщо ви берете сковороду з антипригарним дном.
6. Смажте з обох боків до рум'яного кольору. Курячі відбивні смажаться дуже швидко.
7. Такі відбивні з курячої печінки в клярі однаково смачні в гарячому і холодному вигляді. Смачного!