Рецепт Відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках фото

Відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яйця, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

І знову ще один рецепт по дієті Дюка - відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках. Таке блюдо можна їсти з овочами (на гарнір) або як самостійну страву. Печінку можна брати будь-яку.


Пропоную вам приготувати відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках по дієті Дюка. Готуються вони з вівсяними висівками, смажаться без масла і не солятся зовсім. Цілком прийнятне смачна страва, основою якого може бути будь-яка печінку (куряча найкраще: вона ніжна і готується швидше).

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Яйце - 1 штук
  • Зелень - За смаком (суха)
  • Вівсяні висівки - 100 грам
відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках - фото крок 1
1. Люблю використовувати для цієї страви курячу печінку, оскільки вона ніжна і швидко готується. Якщо ви любите яловичу - будь ласка.
відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках - фото крок 2
2. Загортаємо печінку в пакет або обертаємо харчовою плівкою і відбиваємо. Обгортання потрібно для того, щоб не розліталися бризки.
відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках - фото крок 3
3. Потім знімаємо плівку або пакет і почнемо вмочати печінку в яйці і висівках. Висівки я використовую замість панірувальних сухарів. Виходить не тільки смачно, але і ситно.
відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках - фото крок 4
4. Обвалюють відбиту печінку в висівках. НЕ солі, якщо ви дотримуєтеся дієти.
відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках - фото крок 5
5. Окремо збиваємо білок і додаємо прянощі за смаком. Я люблю сушену весняну зелень.
відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках - фото крок 6
6. Вмочуємо після висівок в яйці і відправляємо на сковороду. Не додавайте масло, смажте на сковороді з антипригарним покриттям. Обсмажуйте з обох сторін.
відбивні з курячої печінки в вівсяних висівках - фото крок 7
7. Подавайте відбивні гарячими відразу, після смаження (вони вийдуть з хрусткою скоринкою). Проте холодними вони теж виходять дуже смачними.

Схожі рецепти