Рецепт Відбивні з фаршу фото

Відбивні з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід, Святковий обід
Гарячі страви, Відбивні

Чому я пропоную вам рецепт приготування відбивних з фаршу? Тому що ці соковиті відбивні з хрусткою скоринкою можуть стати приводом для законної гордості будь-якої господині! А раптом це будете ви?

Для приготування таких відбивних велике значення має вихідний продукт: занадто сухий фарш буде домагатися розвалитися по сковороді, занадто рідкий (з курячим, наприклад, таке буває) буде по ній розповзатися… звичайно, можна вирішити цю проблему, додавши в сухий фарш трохи подрібненого сала або нутряного жиру, а рідкий загустіть борошном, але це, погодьтеся, зайві заморочки - куди простіше відразу готувати з відповідних продуктів. Та й на смак страви будь-які подібні "виправлення" впливають не завжди позитивно.

Отже, фарш повинен бути досить жирний, не дуже сухий і не дуже рідкий - загалом, нормальний (а в ідеалі - домашній! ) свинячо-яловичий фарш. При такому розкладі все точно буде ок! А ось смажити або запікати відбивні - великої різниці, як на мене, немає. Смачно виходить в будь-якому випадку, просто смажені калорийнее, а запечені - суші.

Отже, розповідаю, як приготувати відбивні з фаршу - покрокові фото допоможуть вам легко впоратися з цим завданням, який спосіб приготування ви б не вибрали!

  • Фарш - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Панірувальні сухарі - 0, 5-1 склянки
  • Масло рослинне - За смаком (кількість залежить від способу приготування)
  • Часник - 2-3 зубчиків
відбивні з фаршу - фото крок 1
У фарш нічого не кладемо - немає порту, ні яєць, ні інших "котлетним" інгредієнтів. Посолити його, поперчити, при бажанні пропустимо через прес пару зубчиків часнику і добре вимішати вологими руками, намагаючись, щоб фарш взяв якомога більше повітря, збагатився киснем, став більш соковитим і ніжним.
відбивні з фаршу - фото крок 2
Farsh розкол 12 частин і сформуємо з кожної корж товщиною приблизно 1 сантиметр.
відбивні з фаршу - фото крок 3
Вмочити кожну спочатку в збите яйце.
відбивні з фаршу - фото крок 4
Потім в борошно.
відбивні з фаршу - фото крок 5
Знову в яйця.
відбивні з фаршу - фото крок 6
І в панірувальні сухарі.
відбивні з фаршу - фото крок 7
А тепер ми або укладаємо відбивні на змащене маслом або застелений пекарської папером деко і запікаємо в розігрітій до 180С духовці 20-25 хвилин…
відбивні з фаршу - фото крок 8
Або обсмажуємо на сковороді в рослинному маслі з двох боків до рум'яної скоринки.
відбивні з фаршу - фото крок 9
Подаємо відбивні гарячими, а доїдаємо (якщо залишаться, звичайно) холодними - вони гарні в будь-якому вигляді; ).

Схожі рецепти