Відбивні з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Чому я пропоную вам рецепт приготування відбивних з фаршу? Тому що ці соковиті відбивні з хрусткою скоринкою можуть стати приводом для законної гордості будь-якої господині! А раптом це будете ви?
Для приготування таких відбивних велике значення має вихідний продукт: занадто сухий фарш буде домагатися розвалитися по сковороді, занадто рідкий (з курячим, наприклад, таке буває) буде по ній розповзатися… звичайно, можна вирішити цю проблему, додавши в сухий фарш трохи подрібненого сала або нутряного жиру, а рідкий загустіть борошном, але це, погодьтеся, зайві заморочки - куди простіше відразу готувати з відповідних продуктів. Та й на смак страви будь-які подібні "виправлення" впливають не завжди позитивно.
Отже, фарш повинен бути досить жирний, не дуже сухий і не дуже рідкий - загалом, нормальний (а в ідеалі - домашній! ) свинячо-яловичий фарш. При такому розкладі все точно буде ок! А ось смажити або запікати відбивні - великої різниці, як на мене, немає. Смачно виходить в будь-якому випадку, просто смажені калорийнее, а запечені - суші.
Отже, розповідаю, як приготувати відбивні з фаршу - покрокові фото допоможуть вам легко впоратися з цим завданням, який спосіб приготування ви б не вибрали!
- Фарш - 1 кілограм
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Панірувальні сухарі - 0, 5-1 склянки
- Масло рослинне - За смаком (кількість залежить від способу приготування)
- Часник - 2-3 зубчиків