Рецепт Відбивні з фаршу в клярі фото

Відбивні з фаршу в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніколи не готували відбивні з фаршу в клярі в домашніх умовах? Це відмінне блюдо, яким можна побалувати навіть найдорожчих гостей і своїх близьких.

Опис приготування:

Смачні відбивні можна приготувати по-різному. В даному випадку - це відбивні з фаршу в клярі в домашніх умовах - приголомшлива альтернатива м'ясних страв і відмінне рішення для вечері. Фарш краще брати з додаванням свинини, щоб кінцевий результат не засмутив вас. Додайте спеції для м'яса, занурте відбивну в кляр і обсмажте з двох сторін.

  • Фарш - 800 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 100 грам
  • Сіль і спеції - 1 За смаком
відбивні з фаршу в клярі - фото крок 1
1. Дуже просте блюдо, яке можна приготувати на обід або вечерю. Якщо у вас є готовий фарш, то на приготування таких відбивних піде не більше сорока хвилин.
відбивні з фаршу в клярі - фото крок 2
2. Фарш нам знадобиться свинячо-яловичий в кількості 800 г. Додаємо в нього 1 яйце і дрібно нарізану цибулю (можна його подрібнити в блендері і ввести в фарш у вигляді кашки). Тепер добре перемішуємо все.
відбивні з фаршу в клярі - фото крок 3
3. Окремо збиваємо кляр: 2 яйця змішуємо з борошном. Маса повинна вийти як сметана.
відбивні з фаршу в клярі - фото крок 4
4. Формуємо відбивні як плоскі биточки, після чого обвалюють їх в кляр і викладаємо на сковороду смажитися.
відбивні з фаршу в клярі - фото крок 5
5. Обсмажуємо з двох сторін і подаємо до столу. Поки смажаться відбивні, можна приготувати гарнір.

Схожі рецепти