Відбивні з фаршу в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не готували відбивні з фаршу в клярі в домашніх умовах? Це відмінне блюдо, яким можна побалувати навіть найдорожчих гостей і своїх близьких.
Смачні відбивні можна приготувати по-різному. В даному випадку - це відбивні з фаршу в клярі в домашніх умовах - приголомшлива альтернатива м'ясних страв і відмінне рішення для вечері. Фарш краще брати з додаванням свинини, щоб кінцевий результат не засмутив вас. Додайте спеції для м'яса, занурте відбивну в кляр і обсмажте з двох сторін.
- Фарш - 800 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 100 грам
- Сіль і спеції - 1 За смаком
1. Дуже просте блюдо, яке можна приготувати на обід або вечерю. Якщо у вас є готовий фарш, то на приготування таких відбивних піде не більше сорока хвилин.
2. Фарш нам знадобиться свинячо-яловичий в кількості 800 г. Додаємо в нього 1 яйце і дрібно нарізану цибулю (можна його подрібнити в блендері і ввести в фарш у вигляді кашки). Тепер добре перемішуємо все.
3. Окремо збиваємо кляр: 2 яйця змішуємо з борошном. Маса повинна вийти як сметана.
4. Формуємо відбивні як плоскі биточки, після чого обвалюють їх в кляр і викладаємо на сковороду смажитися.
5. Обсмажуємо з двох сторін і подаємо до столу. Поки смажаться відбивні, можна приготувати гарнір.