Ледачі відбивні з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування ледачих відбивних з фаршу ідеальний для випадків, коли фарш ви для готування використовували не весь, а заморожувати назад не хочете. А смачні, швидкі відбивні будуть завжди до місця!
Такі ледачі відбивні з фаршу в домашніх умовах я зазвичай роблю в тих випадках, коли залишився якийсь гарнір, а весь соус або закуску вже з'їли. Але ж часто так буває, погодьтеся! Чи не подавати ж тепер домашнім просто суху кашу або картоплю? Ось і навчитеся, як зробити ліниві відбивні з фаршу!
- Фарш - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Фарш солимо, перчимо і перемішаємо до однорідності.
2. Формуємо з фаршу кілька однакових кульок. Яйце паралельно збиваємо вінчиком або виделкою до однорідності.
3. З кожної кульки робимо вологими руками корж і занурюємо в яйце.
4. Обсмажити кожну відбивну на рослинній олії, попередньо зануривши в борошно з двох сторін.
5. Готово!