Рецепт Ледачі відбивні з фаршу фото

Ледачі відбивні з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування ледачих відбивних з фаршу ідеальний для випадків, коли фарш ви для готування використовували не весь, а заморожувати назад не хочете. А смачні, швидкі відбивні будуть завжди до місця!

Опис приготування:

Такі ледачі відбивні з фаршу в домашніх умовах я зазвичай роблю в тих випадках, коли залишився якийсь гарнір, а весь соус або закуску вже з'їли. Але ж часто так буває, погодьтеся! Чи не подавати ж тепер домашнім просто суху кашу або картоплю? Ось і навчитеся, як зробити ліниві відбивні з фаршу!

  • Фарш - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
ледачі відбивні з фаршу - фото крок 1
1. Фарш солимо, перчимо і перемішаємо до однорідності.
ледачі відбивні з фаршу - фото крок 2
2. Формуємо з фаршу кілька однакових кульок. Яйце паралельно збиваємо вінчиком або виделкою до однорідності.
ледачі відбивні з фаршу - фото крок 3
3. З кожної кульки робимо вологими руками корж і занурюємо в яйце.
ледачі відбивні з фаршу - фото крок 4
4. Обсмажити кожну відбивну на рослинній олії, попередньо зануривши в борошно з двох сторін.
ледачі відбивні з фаршу - фото крок 5
5. Готово!

Схожі рецепти