Ледачі відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Немає часу довго займатися обідом або вечерею? На порозі з'явилися гості і їх потрібно чимось нагодувати? На допомогу прийде цей простий рецепт ледачих відбивних. Це смачно, швидко і ситно.
Для приготування ледачих відбивних в домашніх умовах потрібно мінімум часу і сил. На відміну від класичного варіанта рецепта, тут можна використовувати абсолютно будь-яке м'ясо, яке є під рукою.
- Фарш м'ясний - 500-600 грам
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
1. Якщо є час приготувати домашній фарш - це відмінно. М'ясо необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку. Для цього рецепта підійде абсолютно будь-яке м'ясо, в тому числі і асорті - яловичина, свинина, курка. Але можна скористатися і вже готовим фаршем, скорочуючи час приготування. Посолити і поперчити все за смаком. При бажанні в рецепт приготування ледачих відбивних можна використовувати свіжу зелень, подрібнену цибулю і часник.
2. Яйця вбити в невелику мисочку і злегка збити виделкою або вінчиком. Борошно насипати в глибоку тарілку.
3. З фаршу злегка змоченими руками сформувати тонку відбивну і відправити її в борошно. Обваляти з усіх боків. При бажанні в борошно можна всипати спеції для аромату.
4. Акуратно перемістити відбивну в яйце і потім відразу викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Смажити з двох сторін до появи апетитною скоринки.
5. Подавати ліниві відбивні в домашніх умовах можна з овочами, гарніром або соусом до смаку. М'ясо виходить дуже ніжним, соковитим і з хрусткою скоринкою.