Рецепт Фінські ледачі млинці фото

Фінські ледачі млинці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожна господиня знає масу хороших рецептів приготування млинців, але мало хто знає, як приготувати фінські ледачі млинці. Готувати ці пишні і ароматні млинці дуже легко, випікаємо в духовці.

Опис приготування:

Дуже легкі в приготуванні і смачні фінські ледачі млинці стануть вашим улюбленим рецептом! В їх приготуванні немає нічого складного, головна особливість - необхідність збивати рідку частину тесту і випікати млинці в духовці, за рахунок чого вони виходять дуже пишними, легкими і ситними. Рекомендую подавати такі млинці з солодкою начинкою або кремом, в даному рецепті я пропоную подавати їх з вишневим кремом. Приготуйте такі млинці на свято, не пошкодуєте!

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 0, 5 L
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Крем - 200 грам
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Вишня заморожена - 100 грам (без кісточки)
фінські ледачі млинці - фото крок 1
1. Приготуйте рідку частину тесту. Для цього розбийте яйця, додайте до них цукор, сіль і добре збийте за допомогою міксера. Маса повинна збільшитися приблизно в 2 рази. У масу додайте розтоплене вершкове масло і тепле молоко.
фінські ледачі млинці - фото крок 2
2. У борошно в три заходи додайте рідку частину тесту. Добре перемішайте лопаткою або блендером. Дайте тесту відпочити приблизно 20 хвилин.
фінські ледачі млинці - фото крок 3
3. Деко для випікання млинців застеліть пергаментним папером, налийте тісто приблизно висотою 3-5 мм. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хвилин.
фінські ледачі млинці - фото крок 4
4. Розріжте млинці. Приготуйте начинку: в сметану додайте цукрову пудру і вишні без кісточки, добре перемішайте. Подавайте млинці з начинкою. Смачного!

Схожі рецепти