Фінські ледачі млинці
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня знає масу хороших рецептів приготування млинців, але мало хто знає, як приготувати фінські ледачі млинці. Готувати ці пишні і ароматні млинці дуже легко, випікаємо в духовці.
Дуже легкі в приготуванні і смачні фінські ледачі млинці стануть вашим улюбленим рецептом! В їх приготуванні немає нічого складного, головна особливість - необхідність збивати рідку частину тесту і випікати млинці в духовці, за рахунок чого вони виходять дуже пишними, легкими і ситними. Рекомендую подавати такі млинці з солодкою начинкою або кремом, в даному рецепті я пропоную подавати їх з вишневим кремом. Приготуйте такі млинці на свято, не пошкодуєте!
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 0, 5 L
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Крем - 200 грам
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Вишня заморожена - 100 грам (без кісточки)
1. Приготуйте рідку частину тесту. Для цього розбийте яйця, додайте до них цукор, сіль і добре збийте за допомогою міксера. Маса повинна збільшитися приблизно в 2 рази. У масу додайте розтоплене вершкове масло і тепле молоко.
2. У борошно в три заходи додайте рідку частину тесту. Добре перемішайте лопаткою або блендером. Дайте тесту відпочити приблизно 20 хвилин.
3. Деко для випікання млинців застеліть пергаментним папером, налийте тісто приблизно висотою 3-5 мм. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хвилин.
4. Розріжте млинці. Приготуйте начинку: в сметану додайте цукрову пудру і вишні без кісточки, добре перемішайте. Подавайте млинці з начинкою. Смачного!