Рецепт Фінські ледачі млинці фото

Фінські ледачі млинці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На полуденок, На сніданок
Випічка, Млинці

Кожна господиня знає масу хороших рецептів приготування млинців, але мало хто знає, як приготувати фінські ледачі млинці. Готувати ці пишні і ароматні млинці дуже легко, випікаємо в духовці.

Дуже легкі в приготуванні і смачні фінські ледачі млинці стануть вашим улюбленим рецептом! В їх приготуванні немає нічого складного, головна особливість - необхідність збивати рідку частину тесту і випікати млинці в духовці, за рахунок чого вони виходять дуже пишними, легкими і ситними. Рекомендую подавати такі млинці з солодкою начинкою або кремом, в даному рецепті я пропоную подавати їх з вишневим кремом. Приготуйте такі млинці на свято, не пошкодуєте!

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 0, 5 L
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Крем - 200 грам
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Вишня заморожена - 100 грам (без кісточки)
фінські ледачі млинці - фото крок 1
1. Приготуйте рідку частину тесту. Для цього розбийте яйця, додайте до них цукор, сіль і добре збийте за допомогою міксера. Маса повинна збільшитися приблизно в 2 рази. У масу додайте розтоплене вершкове масло і тепле молоко.
фінські ледачі млинці - фото крок 2
2. У борошно в три заходи додайте рідку частину тесту. Добре перемішайте лопаткою або блендером. Дайте тесту відпочити приблизно 20 хвилин.
фінські ледачі млинці - фото крок 3
3. Деко для випікання млинців застеліть пергаментним папером, налийте тісто приблизно висотою 3-5 мм. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 25-30 хвилин.
фінські ледачі млинці - фото крок 4
4. Розріжте млинці. Приготуйте начинку: в сметану додайте цукрову пудру і вишні без кісточки, добре перемішайте. Подавайте млинці з начинкою. Смачного!

Схожі рецепти