Рецепт Фінські картопляні коржі фото

Фінські картопляні коржі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Фінська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На обід
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім вам, як приготувати фінські картопляні коржі в домашніх умовах. Це дуже простий приготуванні рецепт, а сама випічка виходить неймовірно смачною і ніжною. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Як мені здається, ідеальний варіант незвичайного, оригінального, але при цьому вельми і вельми смачної вечері перед вами. Спробуйте обов'язково, вам сподобається і смак, і аромат. І дуже апетитний зовнішній вигляд цих чарівних коржів. Рекомендую всім спробувати! І звичайно, що характерно для кухні морських регіонів, саме з морепродуктами і червоною рибкою ці коржі"звучать" найкраще.

  • Пюре картопляне - 400 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Заголовок Бондюель - 50 грам
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Зелень - За смаком (у мене - пол пучка шпинату і трохи листочків свіжого базиліка)
  • Сир плавлений - 4 Ст. Ложки (вершковий, пастоподібний)
фінські картопляні коржі - фото крок 1
1. Все предеьно просто в цьому рецепті - за допомогою блендера, змішувач, кухонного комбайна або ретельних помішуванні лопаткою змішаємо всі інгредієнти, крім зелені і сиру. Кунжут і часник я попередньо обсмажую, а вже потім додаю.
фінські картопляні коржі - фото крок 2
2. Випікаємо такі коржі приблизно 45 хвилин при 180 градусах. Приблизно через півгодини після початку готування смажена основу сиром і викладемо зверху начинку - у мене це шпинат і базилік. Запікаємо залишився.
фінські картопляні коржі - фото крок 3
3. От і все! Смачного!

Схожі рецепти