Фінські картопляні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати фінські картопляні коржі в домашніх умовах. Це дуже простий приготуванні рецепт, а сама випічка виходить неймовірно смачною і ніжною. Рекомендую спробувати!
Як мені здається, ідеальний варіант незвичайного, оригінального, але при цьому вельми і вельми смачної вечері перед вами. Спробуйте обов'язково, вам сподобається і смак, і аромат. І дуже апетитний зовнішній вигляд цих чарівних коржів. Рекомендую всім спробувати! І звичайно, що характерно для кухні морських регіонів, саме з морепродуктами і червоною рибкою ці коржі "звучать" найкраще.
- Пюре картопляне - 400 грам
- Борошно - 250 грам
- Заголовок Бондюель - 50 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Зелень - За смаком (у мене - пол пучка шпинату і трохи листочків свіжого базиліка)
- Сир плавлений - 4 Ст. Ложки (вершковий, пастоподібний)
1. Все предеьно просто в цьому рецепті - за допомогою блендера, змішувач, кухонного комбайна або ретельних помішуванні лопаткою змішаємо всі інгредієнти, крім зелені і сиру. Кунжут і часник я попередньо обсмажую, а вже потім додаю.
2. Випікаємо такі коржі приблизно 45 хвилин при 180 градусах. Приблизно через півгодини після початку готування смажена основу сиром і викладемо зверху начинку - у мене це шпинат і базилік. Запікаємо залишився.
3. От і все! Смачного!