Ледачі курячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і соковиті курячі відбивні, запечені з баклажаном і сиром - то, що потрібно для смачної вечері. Ідеальний варіант як для святкового, так і для повсякденного меню.
Ледачі курячі відбивні - це безпрограшний варіант для святкового столу! Вони виходять надзвичайно м'якими, ароматними і просто тануть у роті! Смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Детально розповім, як приготувати ледачі курячі відбивні.
- Грудка куряча - 2 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибуля чистий, наріжте.
Обсмажте цибулю в невеликій кількості рослинного масла до прозорого кольору.
Курячі грудки перейдіть через м'ясорубку.
У фарш додайте яйце, сіль і спеції.
Баклажан наріжте шматочками, приправити сіллю.
Обсмажте баклажани з двох сторін на розігрітій сковороді в невеликій кількості соняшникової олії.
Вимісити добре фарш. Сформуйте 5 великих плоских котлет. Кожну котлету обваляйте в борошні. Обсмажте з двох сторін до золотистого кольору в невеликій кількості масла.
Підготуйте все готові інгредієнти для збірки. Сир натріть на крупній тертці.
Форму для запікання застеліть пекарської папером. Викладіть котлети.
На котлети викласти шар смаженої цибулі.
Далі баклажани.
Посипте тертим сиром.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Подавайте ледачі ледачі курячі відбивні гарячими.
Неймовірно смачна страва готова.
Смачного!
Смачного!