Вибухова карамель
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Такого ви ще не пробували! Якщо ви любите експерименти на кухні або у вас підростають маленькі дослідники, розповідаю, як приготувати вибухову карамель! Дуже цікаво її готувати. Смачно!
Опис приготування:
Звичайно, цей рецепт приготування вибуховий карамелі зовсім не на кожен день, однак якщо вам хочеться бути для своїх діточок справжньою чарівницею, феєю і чарівної чаклункою, якої під силу такі чудеса, тоді обов'язково спробуйте і згадайте, що експерименти - це дуже весело! Бажаю вам успіху!
- Кленовий сироп - 0.5 склянки
- Цукор коричневий - 1 Склянка
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Вода - 1.5 -2 склянки
1. Змішаємо воду, цукор і кленовий сироп. Ставимо на плиту.
2. Чи підуть бульбашки: спочатку світлі, а потім ось такі темні. Саме час тепер додавати соду і швидко перемішувати. Почнуться легкі вибухи!
3. І ось яке вийде вміст! Його ми швидко викладаємо на деко і відправимо в заздалегідь розпечену до 200 градусів духовку.
4. Запікаємо приблизно 5-10 хвилин (при цьому маленькі вибухи все ще триватимуть), потім дістаємо і повністю охолоджуємо. Вийде як ніби цукерка: зверху тверда і кришиться, а всередині - легкі бульбашки і незвичайна текстура!