Вибухова карамель
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви ще не пробували! Якщо ви любите експерименти на кухні або у вас підростають маленькі дослідники, розповідаю, як приготувати вибухову карамель! Дуже цікаво її готувати. Смачно!
Звичайно, цей рецепт приготування вибуховий карамелі зовсім не на кожен день, однак якщо вам хочеться бути для своїх діточок справжньою чарівницею, феєю і чарівної чаклункою, якої під силу такі чудеса, тоді обов'язково спробуйте і згадайте, що експерименти - це дуже весело! Бажаю вам успіху!
- Кленовий сироп - 0.5 склянки
- Цукор коричневий - 1 Склянка
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Вода - 1.5 -2 склянки

1. Змішаємо воду, цукор і кленовий сироп. Ставимо на плиту.

2. Чи підуть бульбашки: спочатку світлі, а потім ось такі темні. Саме час тепер додавати соду і швидко перемішувати. Почнуться легкі вибухи!

3. І ось яке вийде вміст! Його ми швидко викладаємо на деко і відправимо в заздалегідь розпечену до 200 градусів духовку.

4. Запікаємо приблизно 5-10 хвилин (при цьому маленькі вибухи все ще триватимуть), потім дістаємо і повністю охолоджуємо. Вийде як ніби цукерка: зверху тверда і кришиться, а всередині - легкі бульбашки і незвичайна текстура!