Рецепт Вибухова карамель фото

Вибухова карамель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Сир , Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Такого ви ще не пробували! Якщо ви любите експерименти на кухні або у вас підростають маленькі дослідники, розповідаю, як приготувати вибухову карамель! Дуже цікаво її готувати. Смачно!

Опис приготування:

Звичайно, цей рецепт приготування вибуховий карамелі зовсім не на кожен день, однак якщо вам хочеться бути для своїх діточок справжньою чарівницею, феєю і чарівної чаклункою, якої під силу такі чудеса, тоді обов'язково спробуйте і згадайте, що експерименти - це дуже весело! Бажаю вам успіху!

  • Кленовий сироп - 0.5 склянки
  • Цукор коричневий - 1 Склянка
  • Розпушувач - 0.5 чайних ложки
  • Вода - 1.5 -2 склянки
вибухова карамель - фото крок 1
1. Змішаємо воду, цукор і кленовий сироп. Ставимо на плиту.
вибухова карамель - фото крок 2
2. Чи підуть бульбашки: спочатку світлі, а потім ось такі темні. Саме час тепер додавати соду і швидко перемішувати. Почнуться легкі вибухи!
вибухова карамель - фото крок 3
3. І ось яке вийде вміст! Його ми швидко викладаємо на деко і відправимо в заздалегідь розпечену до 200 градусів духовку.
вибухова карамель - фото крок 4
4. Запікаємо приблизно 5-10 хвилин (при цьому маленькі вибухи все ще триватимуть), потім дістаємо і повністю охолоджуємо. Вийде як ніби цукерка: зверху тверда і кришиться, а всередині - легкі бульбашки і незвичайна текстура!

Схожі рецепти