Вершкова ковбаска
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе і домашніх солоденьким, але не сильні в випічці? Тоді рекомендую на замітку найпростіший спосіб, як приготувати вершкову ковбаску. Ситний, смачний десерт для дітей і дорослих.
Зробити таку солодку ковбаску можна на основі будь-якого печива або вафель, наприклад. Крім того, цукор в рецепті можете замінити згущеним молоком. Для любителів експериментів можу порекомендувати спробувати різні варіанти добавок: горішки, сухофрукти або цукати, наприклад.
Дивіться, як приготувати вершкову ковбаску.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 3/4 склянки
- Молоко - 3 чайних ложки
- Какао - 3 чайних ложки
- Печиво - 300 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Насамперед поставте розтопитися вершкове масло з цукром. Для аромату можна додати дрібку кориці або ванілін, наприклад. Немає аргументів масло до кипіння!
2. Паралельно подрібніть печиво. Але не в крихту, а щоб залишилися шматочки. Дуже зручно робити це руками (якщо печиво м'яке) або качалкою, попередньо помістивши печиво в пакет.
3. Масло має добре розтопитися, щоб маса була повністю однорідної. Додайте щіпку солі.
4. Додайте молоко і какао в масло.
5. Ретельно перемішайте віночком до однорідності.
6. І з'єднайте з крихтою печива.
7. Все як слід перемішайте. Вийде ось така маса, яка досить просто ліпиться руками.
8. Підготуйте лист фольги або пергаменту. Викладайте невеликі порції отриманої маси, формуючи ковбаски.
9. Загорніть щільно і відправте в холодильник на 1.5-2 годину, щоб маса добре застигла. Перед подачею акуратно зніміть папір і наріжте ковбаску порційними шматочками.