Вегетаріанський суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Сочевиця сама по собі дуже корисна, а якщо її правильно приготувати, то ще й дуже смачна. З рецептом вегетаріанського супу в мультиварці це стане можливо!
Можна робити такий супчик на звичайній, зеленої сочевиці. Я в цей раз робила на червоній сочевиці. Для приготування вегетаріанського супу в мультиварці нам знадобиться один мультіварочний стакан крупи, кілька картоплин середнього розміру, а також - половинка болгарського перцю (червоного або жовтого).
- Сочевиця - 1 Склянка
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець - 0, 5 штуки
- Картопля - 3-4 штук
- Морквина - 1 штука
- Вода - 2 L
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибуля і моркву ріжемо кубиками, в чашу мультиварки додаємо трохи олії рослинного і спеції (каррі, перець духмяний, чилі, Загалом, усе, Що вам подобається). Обсмажуємо трохи спеції.