Вегетаріанський суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Сочевиця сама по собі дуже корисна, а якщо її правильно приготувати, то ще й дуже смачна. З рецептом вегетаріанського супу в мультиварці це стане можливо!
Опис приготування:
Можна робити такий супчик на звичайній, зеленої сочевиці. Я в цей раз робила на червоній сочевиці. Для приготування вегетаріанського супу в мультиварці нам знадобиться один мультіварочний стакан крупи, кілька картоплин середнього розміру, а також - половинка болгарського перцю (червоного або жовтого).
- Сочевиця - 1 Склянка
- Помідор - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Перець - 0, 5 штуки
- Картопля - 3-4 штук
- Морквина - 1 штука
- Вода - 2 L
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Цибуля і моркву ріжемо кубиками, в чашу мультиварки додаємо трохи олії рослинного і спеції (каррі, перець духмяний, чилі, Загалом, усе, Що вам подобається). Обсмажуємо трохи спеції.
Режим "Жарко" надягати 10 хвилин. Додаємо до спецій цибулю і моркву.
Через 5 хвилин додаємо всі інші інгредієнти: помідор і перець, нарізані кубиками, сочевицю, картоплю і томатну пасту. Смажимо до кінця режиму.
Вливаємо воду, включаємо в мультиварці режим"Гасіння" або"Суп" в годину.
Після сигналу супчик готовий Вот такой вот нескладний варіант, як приготувати вегетаріанський суп в мультиварці. Смачного!