Вегетаріанський борщ в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Класичні рецепти гарні, але експерименти з ними іноді приносять несподівано вдалі результати. Хочу запропонувати вам цікаву і дуже апетитну варіацію всіма улюбленого борщу. Хочете спробувати?
Нескладний і дуже смачний рецепт на обід для всієї родини представляю вашій увазі. Хочу показати вам, як приготувати вегетаріанський борщ в мультиварці з грибами. В даному випадку це консервовані білі грибочки, але ви можете використовувати і інші. Для пікантності можна додати жменю чорносливу. Завдяки техніці, процес не займе багато часу, так що раджу взяти цей рецепт на замітку.
- Капуста - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Корінь селери - 100 грам
- Гриби - 300 грам (консервовані)
- Чорнослив - 100 грам (по бажанню)
- Томатна паста - 50 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. На дно чаші мультиварки налийте олію і встановіть режим "жарка" .
3. Очистіть і наріжте тонкими брусочками буряк. Викладіть в чашу і обсмажте кілька хвилин, помішуючи.
4. Слідом викладіть нарізану такими ж брусочками моркву.
5. І селера.
6. Додайте нарізаний кубиками цибулю. Смажте овочі хвилин 5, не забуваючи помішувати.
7. Викладіть в чашу томатну пасту.
8. Додайте сіль за смаком.
9. Влийте воду і все акуратно перемішайте. Встановіть режим "суп" з 30 хвилин.
10. Поки вариться борщ, обсушити трохи і наріжте гриби.
11. Викладіть грибочки в мультиварку після півгодини варіння.
12. Залийте гарячою водою чорнослив, через 5 хвилин обсушити і подрібніть. Додайте в борщ.
13. Поперчіть, додайте улюблені спеції за смаком.
14. Викладіть в чашу нашатковану капусту. Перемішайте і варіть ще 10 хвилин. Після залиште на підігріві на 20-30 хвилин, щоб борщ добре настоявся.
15. Насичений, ароматний і дійсно дуже смачний. Смачного!