Вегетаріанський грибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський грибний суп підійде не тільки тим, хто не їсть їжу тваринного походження, але і всім іншим. Суп дуже смачний, корисний і ситний! Беріть на замітку!
Такий суп готується дуже просто і швидко. Гриби можна взяти будь-які за смаком і наявності. Сухі гриби попередньо вимочіть кілька годин у воді і відваріть. Макарони краще взяти дрібні. Суп незвичайно ароматний, з насиченим смаком грибів.
- Печериці - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
- Макарони - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Вода - 1, 3 L
- Кріп - 10 грам
- Лавровий лист - 1 штука

Підготуйте інгредієнти для приготування супу.

У каструлю налийте фільтровану воду. Картопля очистіть, помийте і наріжте, викладіть в каструлю. Поставте на плиту і починайте варити суп.

Моркву і ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.

У сковороду налийте рафіновану соняшникову олію і злегка підсмажте овочі на невеликому вогні протягом 7-8 хвилин.

Після додайте цибулю з морквою в каструлю.

Коли овочі будуть майже готові, печериці очистите, помийте і наріжте. Викладіть в каструлю.

У киплячий суп викладіть дрібні макаронні вироби і лавровий лист. Суп посоліть і поперчіть за смаком.

Варіть суп до готовності всіх інгредієнтів і вимикайте.

У готовий суп додайте подрібнену петрушку або кріп.

Вегетаріанський грибний суп готовий. Подавайте на перше в обід.