Вегетаріанські суші
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанські суші з ароматними грибами з бульйоном і руколою - справжню насолоду. Цей рецепт навіть порадує гурманів, яким не так-то просто догодити. Постити можна смачно!
Вегетаріанські суші подавайте з соєвим соусом і імбиром, не забудьте про васаби! Гриби рекомендується брати для нас екзотичні - шиітакі і енокітаке. Але якщо таких немає під рукою - не страшно. Пам'ятайте в будь-якому рецепті завжди можна знайти заміну схожими інгредієнтами! А ось пристосування для закручування суші - бамбуковий килимок - точно не завадить.
- Рис для суші - 2 склянки
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Гриби - 400 грам (краще шиітаке)
- Лист норі - 8 штук
- Рукола - 200 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 2 часточки
Рис відварити в 2 склянках води. Остудити, додати оцет змішаний з сіллю і цукром, добре перемішати.
Гриби обсмажити до готовності.
На лист нури викладіть рис, це rukkolu.
На рукколу викладіть гриби, заправлені спеціями.
За допомогою бамбукової циновки скрутіть суші.
Наріжте суші шматочками по 3 см.