Рецепт Вегетаріанські суші фото

Вегетаріанські суші
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Гриби , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Вегетаріанські суші з ароматними грибами з бульйоном і руколою - справжню насолоду. Цей рецепт навіть порадує гурманів, яким не так-то просто догодити. Постити можна смачно!


Опис приготування:

Вегетаріанські суші подавайте з соєвим соусом і імбиром, не забудьте про васаби! Гриби рекомендується брати для нас екзотичні - шиітакі і енокітаке. Але якщо таких немає під рукою - не страшно. Пам'ятайте в будь-якому рецепті завжди можна знайти заміну схожими інгредієнтами! А ось пристосування для закручування суші - бамбуковий килимок - точно не завадить.

  • Рис для суші - 2 склянки
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Гриби - 400 грам (краще шиітаке)
  • Лист норі - 8 штук
  • Рукола - 200 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Імбир - 2 часточки
вегетаріанські суші - фото крок 1
Рис відварити в 2 склянках води. Остудити, додати оцет змішаний з сіллю і цукром, добре перемішати.
вегетаріанські суші - фото крок 2
Гриби обсмажити до готовності.
вегетаріанські суші - фото крок 3
На лист нури викладіть рис, це rukkolu.
вегетаріанські суші - фото крок 4
На рукколу викладіть гриби, заправлені спеціями.
вегетаріанські суші - фото крок 5
За допомогою бамбукової циновки скрутіть суші.
вегетаріанські суші - фото крок 6
Наріжте суші шматочками по 3 см.

Схожі рецепти