Суші вегетаріанські
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами дуже цікавою, недорогий і корисною ідеєю, як приготувати суші вегетаріанські. Ніжна овочева начинка в поєднанні з рисом - це завжди смачно! Спробуйте приготувати!
Що стосується начинки, то тут ви завжди можете взяти абсолютно будь-які овочі, які вам до смаку. В даному випадку це морква, перець, огірок і авокадо, але ви можете експериментувати. Подавати до столу суші найкраще з традиційним соєвим соусом, маринованим імбиром і васабі.
- Мал - 1 Склянка
- Рисовий оцет - 3 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Норі - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
1. Для початку потрібно відварити рис для суші з воді з додаванням цукру і солі. У готовий рис обов'язково влийте оцет і перемішайте. Дайте трохи охолонути.
2. Для приготування начинки очистіть і наріжте тонкою соломкою овочі.
3. Підготуйте килимок (якщо ні, можна взяти просто чистий рушник) і застеліть його харчовою плівкою. Викладіть лист норі і розподіліть тонким шаром рис, трохи не доходячи до краю. Викладіть овочеву начинку.
4. І акуратно згорніть все в щільний рулет.
5. Нарізати роли потрібно гострим ножем, змоченим у воді з рисовим оцтом.
6. Ще один варіант - викласти на плівку рис, а зверху покласти лист норі. Потім начинку.
7. І акуратно за допомогою плівки скрутіть. Наріжте на порції. Зверху викладіть по скибочці авокадо.
Смачного!
Смачного!