Рецепт Суші вегетаріанські фото

Суші вегетаріанські
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Роли
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Хочу поділитися з вами дуже цікавою, недорогий і корисною ідеєю, як приготувати суші вегетаріанські. Ніжна овочева начинка в поєднанні з рисом - це завжди смачно! Спробуйте приготувати!

Опис приготування:

Що стосується начинки, то тут ви завжди можете взяти абсолютно будь-які овочі, які вам до смаку. В даному випадку це морква, перець, огірок і авокадо, але ви можете експериментувати. Подавати до столу суші найкраще з традиційним соєвим соусом, маринованим імбиром і васабі.

  • Мал - 1 Склянка
  • Рисовий оцет - 3 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Норі - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Авокадо - 1 штука
суші вегетаріанські - фото крок 1
1. Для початку потрібно відварити рис для суші з воді з додаванням цукру і солі. У готовий рис обов'язково влийте оцет і перемішайте. Дайте трохи охолонути.
суші вегетаріанські - фото крок 2
2. Для приготування начинки очистіть і наріжте тонкою соломкою овочі.
суші вегетаріанські - фото крок 3
3. Підготуйте килимок (якщо ні, можна взяти просто чистий рушник) і застеліть його харчовою плівкою. Викладіть лист норі і розподіліть тонким шаром рис, трохи не доходячи до краю. Викладіть овочеву начинку.
суші вегетаріанські - фото крок 4
4. І акуратно згорніть все в щільний рулет.
суші вегетаріанські - фото крок 5
5. Нарізати роли потрібно гострим ножем, змоченим у воді з рисовим оцтом.
суші вегетаріанські - фото крок 6
6. Ще один варіант - викласти на плівку рис, а зверху покласти лист норі. Потім начинку.
суші вегетаріанські - фото крок 7
7. І акуратно за допомогою плівки скрутіть. Наріжте на порції. Зверху викладіть по скибочці авокадо.
Смачного!

Схожі рецепти