Вегетаріанські щі зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт стане в нагоді не тільки вегетаріанцям, але і людям, дотримують пост, дієту, а також - для харчування дітей від року. Дуже смачне і легке перше блюдо!
Для супу овочі потрібно вимити і очистити, порізати. Пшоно вимийте і переберіть. Складіть все у каструлю, варіть до готовності на воді з сіллю.
- Капуста - 500 грам
- Картопля - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пшоно - 100 грам
- Кріп свіжий - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Підготуйте продукти для супу. Овочі очистіть і вимийте.
Нашинкуйтекапусту не дуже тонко.
Поріжте інші овочі.
Переберія пшоно від сміття і зіпсованих зерен. Ретельно промийте до чистої прозорої води.
Складіть всі інгредієнти в каструлю мультиварки.
Встановіть каструлю в мультиварку. Налийте воду. Додайте сіль. Закрийте кришку, і варіть на режимі "суп" 45 хвилин.
У готовий суп додайте дрібно порізану зелень. Приємного!