Вегетаріанські французькі сендвічі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні вегетаріанські сендівічі - це різновид звичайних, які готую з томленою яловичиною або свининою. А ви запишіть собі рецепт, як приготувати вегетаріанські французькі сендвічі.
Для приготування таких сендвічів використовуйте свіжі гриби. Спершу варто приготувати гриби з овочевим бульйоном, потім викладіть на булку тільки гриби, а ось рідина, в якій вони готувалися, використовуйте для соусу. Подавайте бутерброди гарячими, обов'язково вмочуючи в соус, що утворився.
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 400 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Сушений чебрець - 1 щіпка
- Сушений орегано - 1 щіпка
- Овочевий бульйон - 2 склянки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Чіабатта або булки - 4 штуки
- Сир - 4 скибочки
1. Очистіть цибулю і наріжте його півкільцями, вимийте гриби і наріжте їх пластинками.
2. У сковороду додайте вершкове масло і розігрійте його, викладіть цибулю і обсмажте його до м'якості.
3. Додайте до цибулі гриби, щіпку солі і перцю, орегано і чебрець.
4. Обсмажте гриби до готовності і випаровування рідини.
5. Влийте до грибам овочевий бульйон, додайте соєвий соус, цукор і часниковий порошок.
6. Після закипання тушкуйте гриби на слабкому вогні 5-7 хвилин.
7. В цей же час розріжте кожну булку на 2 частини і викладіть на деко. Надішліть деко в розігріту до 200 духовку на 5-10 хвилин, щоб булочки підсмажилися.
8. Щипцями або виделкою дістаньте гриби з цибулею і викладіть на 4 скибочки булки.
9. Додайте до булкам з грибами скибочки сиру.
10. Надішліть деко з булками в духовку, щоб розплавився сир (5-7 хвилин).
11. Дістаньте деко і накрийте половинки булок з начинками тими, що без.
12. Подавайте сендвічі гарячими, обов'язково з соусом, що утворився від приготування грибів.