Veganskij гамбургер
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт доведе, що веганські їжа може бути не менш смачною, ніж звичайна. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати веганські бургер, корисний фастфуд, який можна готувати кожен день!
Веганські їжа стала тепер дуже популярною і, щоб трохи урізноманітнити меню, пропоную дізнатися рецепт веганскої бургера. Це дуже ситний, смачний і ароматний бургер, в якому не використовується фарш. Замість нього необхідно приготувати пюре з буряка. Ви можете за бажанням додати свої улюблені спеції, наприклад, прованські або італійські трави. Обов'язково приготуйте такий бургер, вам сподобається!
- Булочки для бургерів - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Свіжий салат - 1 пучок
- Буряк варена - 260-270 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Варений буряк наріжте невеликими кубиками, додайте до неї дрібно нарізаний часник, сіль і перець за смаком. Обсмажте її на оливковій олії, щоб злегка випарити рідину.
2. Додайте манку і, постійно помішуючи, обсмажте ще протягом 10 хвилин, щоб манка розбухла і увібрала в себе вологу з буряка. За допомогою товкучки або вилки злегка роздушіть буряк.
3. Дайте їй охолонути і сформуйте котлети. Обваляйте котлети в панірувальних сухарях і обсмажте з обох сторін у великій кількості рослинного масла до хрусткої скоринки. Готові котлети викласти на паперовий рушник.
4. Зберіть бургер: булочки за бажанням злегка обсмажте на сухій сковороді, після чого на одну половинку нанесіть соус, викладіть листя салату, котлети, нарізані кільцями помідор і цибулю, закрийте другою половинкою булочки. Смачного!