Вечеря з нічого
(покроковий рецепт з фото)
Дам одну пораду: завжди тримаєте вдома баночку консервованої квасолі. Хочу поділитися ідеєю, як приготувати вечерю з нічого. І в цьому нам якраз допоможе консервована квасоля. Читайте рецепт!
Подібні рецепти страв народжуються в тих випадках, коли продуктів в будинку зовсім мало і часу в обріз, а поїсти чогось потрібно. Але це зовсім не означає, що потрібно задовольнятися хлібом з сіллю. Завжди можна проявити винахідливість і щось придумати. Ця страва - тому підтвердження.
- Квасоля консервована - 1 штука (банку, близько 400 г)
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Духовку розігрійте до 180 градусів. У форму для випічки тонким шаром викладіть консервовану квасолю (рідина я злила майже всю). Помідори поріжте кружечками або часточками. Викладіть їх на квасолю, потім наріжте і викладіть цибулю, трохи посоліть і поперчіть все.
У мене завалялося по шматочку шинки і сиру, їх я теж покришити в блюдо, але можна і без цього. Зверху розбийте яйця і відправте блюдо в духовку.
Запікайте блюдо 5 хвилин, потім вимкніть духовку і залиште там яєчню ще на 5 хвилин. Все готово, можна подавати.