Свиняча корейка «Нічого зайвого»
(покроковий рецепт з фото)
Любителям смачно і ситно поїсти цей рецепт сподобається! Великий і смачний шматок м'яса, картопелька на гарнір. Доповніть свіжими овочами і прекрасний вечеря готова! дивіться!
Поділюся з вами смачним рецептом приготування свинячої корейки. Для цього візьміть тільки свіже молоде м'ясо, замаринуйте в спеціях і часнику, залиште в холодильнику на годинку. Після чого можна запекти корейку з картоплею, так ви заощадите час на приготуванні вечері, картопля буде готовий одночасно з м'ясом. Вага свинячої корейки вказано приблизний, я завжди вважаю по ребрах, скільки едаков - стільки ребер. На три порції вийшло 900 г свинячої корейки. Кількість картоплі можна зменшити до 500 г. Якщо блюдо готується для дорослих, то раджу покласти в маринад перець чилі. Отже, давайте тепер подивимося, як приготувати свинячу корейку "нічого зайвого"!
- Свиняча корейка - 1 кілограм
- Паприка солодка мелена - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі мелений - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)
- Розмарин сушений - 0, 5 чайних ложки
- Чебрець - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4-5 зубчиків
- Картопля - 700 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - 0, 5 чайних ложки