Рецепт Свиняча корейка «Нічого зайвого» фото

Свиняча корейка «Нічого зайвого»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Любителям смачно і ситно поїсти цей рецепт сподобається! Великий і смачний шматок м'яса, картопелька на гарнір. Доповніть свіжими овочами і прекрасний вечеря готова! дивіться!

Опис приготування:

Поділюся з вами смачним рецептом приготування свинячої корейки. Для цього візьміть тільки свіже молоде м'ясо, замаринуйте в спеціях і часнику, залиште в холодильнику на годинку. Після чого можна запекти корейку з картоплею, так ви заощадите час на приготуванні вечері, картопля буде готовий одночасно з м'ясом. Вага свинячої корейки вказано приблизний, я завжди вважаю по ребрах, скільки едаков - стільки ребер. На три порції вийшло 900 г свинячої корейки. Кількість картоплі можна зменшити до 500 г. Якщо блюдо готується для дорослих, то раджу покласти в маринад перець чилі. Отже, давайте тепер подивимося, як приготувати свинячу корейку"Нічого зайвого" !

  • Свиняча корейка - 1 кілограм
  • Паприка солодка мелена - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі мелений - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)
  • Розмарин сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Картопля - 700 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець мелений - 0, 5 чайних ложки
свиняча корейка
1. Підготуйте продукти, приступимо!
свиняча корейка
2. Очистіть часник, порубати його часточками. Змішайте спеції з сіллю і медом. Чилі додавайте за бажанням, якщо за столом будуть діти, то я не додаю. А ось чорний мелений перець можна замінити сумішшю перців (чорний, білий, рожевий).
свиняча корейка
3. Свинячу корейку вимийте, обсушити паперовим рушником. По ребрах зробіть розрізи, але не до самого кінця.
свиняча корейка
4. Натріть м'ясо спеціями з усіх боків і всередині, потім покладіть часник. Зауважте м'ясо кулінарною ниткою і оберніть харчовою плівкою, приберіть в холодильник на 1 годину для маринування.
свиняча корейка
5. Прогрейте духовку до 200 градусів. Змастіть деко олією рослинним. Покладіть м'ясо (часник який був зверху і з боків краще прибрати, щоб не згорів), навколо покладіть картоплю. Великий картоплю треба порізати на 2 або 4 частини, а невеликий можна залишити цілим.
свиняча корейка
6. Запікайте протягом години, може трохи більше. Температуру після 30 хвилин я зменшила до 160 градусів. Але дивіться по своїй духовці. Під час запікання змащуйте м'ясо і картоплю виділився жиром. Якщо м'ясний сік прозорий в місці розрізу, то м'ясо готове. Накрийте фольгою форму з м'ясом і залиште на 20 хвилин.
свиняча корейка
7. Подавайте корейку з печеною картоплею і свіжими овочами, улюбленими соусами. Приємного!

Схожі рецепти