Рецепт Прості коржі «з нічого» фото

Прості коржі «з нічого»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Якщо у вас залишилося круте пельменне тісто, спечіть коржі. Трохи поквапитися - і на столі рум'яні шаруваті коржі до чаю. Незважаючи на звичайнісіньке тісто, коржі виходять дуже смачними. Тільки є їх потрібно відразу зі сковороди - гарячими.

Опис приготування:

Звичайно, можна замісити тісто спеціально на коржі. На кефірі, як на шелпек. Або з цибулею, Сподіваючись в Фатімі. Або дріжджове, як на Жеймо. Насмажити індійських пури або узбецьку листкову катлама. Все це дуже смачно. Однак найпростіші коржі із залишків пельменного тесту нічим не гірше. Просто дотримуйтесь технологію.

  • Прісне пельменное тісто - 200 грам
  • Масло рослинне - За смаком
прості коржі «з нічого» - фото крок 1
Залишок пельменного тесту повинен бути не заветренной і м'яким.
прості коржі «з нічого» - фото крок 2
Розкачайте тісто в пласт, змастіть рослинною олією і скачайте в щільний рулет. Поділіть рулет на частини за розміром вашої сковороди і скрутіть кожен в тугу «равлика». Змастіть зверху ще трохи маслом і дайте полежати тесту під плівкою або вологою серветкою хвилин 15.
прості коржі «з нічого» - фото крок 3
Тонко розкачайте кожну «равлика», наколи середину виделкою і обсмажте на сковороді в розігрітій олії до золотистого кольору, несколько раз перевернув, щоб коржик не роздувається в середині.
прості коржі «з нічого» - фото крок 4
Подавайте коржі гарячими з свіжому гарячого чаю.

Схожі рецепти