Рецепт Варення з мандаринів з шкіркою фото

Варення з мандаринів з шкіркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Мандарин
На полуденок, Для дітей
Заготовки, Варення

Приготувати мандаринове варення - це чудова ідея для "зиязиках заготовок" . Купити мандарини зовсім не проблема, вони продаються цілий рік. До того ж, готувати таке варення зовсім нескладно.

Перед вами простий рецепт приготування варення з мандаринів з шкіркою. Перед тим як сироп закипить, можна додати гілочку м'яти або паличку кориці. Пізніше, їх потрібно вибрати. Ще для смаку додають лимонний сік, перед тим як зняти готове варення з вогню. Остигнуло варення розливаємо по стерильним банкам. Щільно закриваємо кришками і зберігаємо в сухому і провітрюваному місці. Хай щастить!

  • Мандарини - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 350 грам
  • Гвоздика - За смаком
варення з мандаринів з шкіркою - фото крок 1
Мандарини промийте, очистіть і розділіть на часточки. Шкірку не викидаємо.
варення з мандаринів з шкіркою - фото крок 2
У каструлю засипте цукор і залийте водою. Доводимо до кипіння і кладемо мандарини. Через кілька хвилин зніміть варення з вогню. Через годину мандарини перекладіть в іншу ємність, а сироп прокип'ятіть 10-15 хвилин. Отриманим сиропом залийте мандарини на 1 час. Пізніше ще раз повторіть процедуру.
варення з мандаринів з шкіркою - фото крок 3
Беремо цедру 3-4 mandarinov, обшпарюємо окропом. А при третьому кип'ятінні сиропу - додаємо її в каструлю.
варення з мандаринів з шкіркою - фото крок 4
Готове варення розлийте по стерилізованим баночках.
варення з мандаринів з шкіркою - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти