Рулет з сала зі шкіркою
(покроковий рецепт з фото)
Вибираючи сало для рецепта, зверніть особливу увагу на м'якість шкурки: жорстка не стане після запікання м'якше, тому відразу вибирайте ніжну. Тут велика кількість спецій, часнику і моркви. Буде смачно!
Сало купите для рулету тонке (товщина не більше 1, 5 см), інакше його складно буде згорнути. Добре обробіть, наскрібши ножем шкуру, вимийте з усіх боків. Сало можна засолити заздалегідь, посипати сіллю і залишити на ніч у холодильнику. Але я вважаю за краще готувати зі свіжого, воно м'якше і ніжніше, легко піддається скручуванню. В процесі я розповім, як засолити і що робити. Дивіться, як приготувати рулет з сала зі шкіркою і пробуйте, домашнім подобається, особливо якщо їсти з чорним хлібом і зеленою цибулею. Хай щастить!
- Сало тонке - 1 кілограм
- Куряче філе - 250 грам
- Морква - 1 штука (велика)
- Часник - 7-8 зубчиків
- Перець червоний - 0, 5 чайних ложки (мелений)
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки (мелений)
- Паприка мелена - 0, 5-1 чайних ложки
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 3 чайних ложки
1. Підготуйте необхідні спеції, сало, м'ясо і морква. Сала краще брати прямокутний шматочок або квадратний, кінець podrovnyayte.
2. Підготовлене сало посипте сіллю (3 ç.l. Буде достатньо) з двох сторін і залиште на 2-3 годину. Потім просто соскребите ножем зайву сіль, мити сало не потрібно.
3. Підготуйте набір спецій, все подрібніть, перетріть в ступці. З'єднайте спеції з подрібненим часником. Натрите сало.
4. Морква очистіть, вимийте, натріть на тертці для корейському моркви. Розподіліть по поверхні сала. Від краю відступите 5 см, викладіть порізане куряче філе.
5. Скрутіть рулет максимально щільно, зафіксуйте ниткою.
6. Є кілька варіантів приготування цього рулету: в каструлі в харчовій плівці, в духовці в рукаві або фользі. Я вирішила робити в фользі, обернула кілька разів рулет фольгою і відправила в гарячу духовку на 90 хвилин, температура - 160-180 градусів.
7. Відкрийте фольгу, там буде багато смальцю, його можна перелити в баночку і використовувати для інших рецептів. Остудіть рулет при кімнатній температурі, потім загорніть в пакет і поставте в холодильник для застигання на 6-8 годин або на всю ніч.
8. Вранці зніміть нитки, поріжте рулет скибочками і пробуйте! Порада: до рулету можна подати хрін або гірчицю, Зелена цибуля, чорний хліб.