Рулет з сала в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже апетитна і смачна холодна закуска дуже стане в нагоді і для бутербродів, і як нарізка для святкового столу. А готується це блюдо дуже навіть легко і просто.
Смачний і ніжний, з гострим смаком часнику - цей рулет з сала, варений в цибулинні, напевно сподобається любителям ситно перекусити. Виглядає рулет дуже пристойно, тому його можна приготувати навіть до святкового столу. Найскладніше в рецепті - згорнути сало рулетом і перев'язати його, але думаю, що з цим ви точно впораєтеся. Обов'язково приготуйте такий рулет, вам сподобається!
- Сало з прошарком - 1 кілограм
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Часник - 10 зубчиків
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Lukovaâ лушпиння - 150 грам
Для рулету нам знадобиться не дуже товсте, щоб можна було згорнути в рулет, сало з м'ясним прошарком.
Посипаємо сало сіллю і подрібненим лавровим листом. Можна додати і пропущений через чеснокодавку часник (зубчики 3-4).
Як можна тугіше звертаємо сало в рулет і міцно перев'язуємо міцною ниткою.
У велику каструлю викладаємо половину цибулиння, потім викладаємо рулет, засипаємо все залишилася лушпинням. Заливаємо води стільки, щоб вона покрила рулет. І ставимо варитися години на 2. Потім залишаємо у воді до повного охолодження.
Дістаємо остиглий рулет, викладаємо його в друшляк на годину-півтора, а зверху притискаємо пресом. Потім зрізаємо непотрібні вже нитки.
Обмащуємо рулет подрібненим часником і посипаємо меленим перцем.
Замотуємо в харчову плівку і відправляємо в холодильник на пару-трійку годин.
Потім часник зчищають, нарізаємо рулет - і насолоджуємося! Смачного!