Рулет з сала
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати рулет з сала можна за дві години. Для любителів сала - це, звичайно, ласощі! Ароматичні і пряні! Якщо хочете порадувати любителів українських делікатесів, то це просто відмінний рецепт!
Рулет з сала можна готувати двома способами: перший - опустіть рулет в каструлю з водою, варіть на повільному вогні 1, 5 годину, нещільно накривши кришкою. Готовність рулету перевірте проткнув вілкой.В цьому випадку велика частина жиру витоплюється з рулету. Він стає не таким жирним і смак сала змінюється. Другий спосіб - рулет щільно загорніть в харчовій пакетик і варіть також півтори години. Рулет виходить з м'яким смаком сала. У каструлю (або в пакет з рулетом) при варінні можна додати спеції. Успіхів і приємного апетиту!
- Сало - 2 кілограма
- Курячий стегенце - 1 штук
- Часник - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте сало.
Зріжте зайвий шар сала, залиште близько 1 см.
Зріжте м'якоть з стегенця і покладіть на половину сала, поперчіть, приправити сіллю.
Щільно скачайте рулет і перев'яжіть шпагатом. Щільно загорніть рулет в целофановий пакет і варіть півтори години.
Подавайте рулет холодним. Смачного!