Рулет з сала з куркою по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом традиційної української страви. Цей рецепт, як приготувати рулет з сала з куркою, простий і недорогий: потрібно лише тонке сало без прошарку і шматочок курячого філе
Це пікантне українську страву легко замінить ковбасу в вашому раціоні. Закуска дуже калорійна, але при цьому від неї неможливо відірватися. Найкраще подавати рулет з сала з куркою з маринованими огірочками і гірчицею.
- Сало - 1000-1200 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Червоний перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 штука (головка)
- Сіль - За смаком
1. Сало для рулету потрібно вибрати тонке, не більше 2 см завтовшки. Якщо товщина сала більше, ножем зріжте зайве.
2. Видавіть зубчики часнику в ємність, додайте червоний і чорний перець, Сіль і перець. Перемішайте.
3. Цією сумішшю добре натріть сало.
4. Куряче філе наріжте тонкими смужками. Викладіть його на одну половину сала, посипте сумішшю спецій.
5. Щільно скрутіть рулет і замотайте ниткою вздовж і поперек, щоб він не розвернувся і не втратив форму.
6. Помістіть рулет в рукав, закріпіть кінці. Запікайте годину-півтори при температурі 170 градусів.
7. Дайте рулету охолонути, зніміть всі нитки і відправте в холодильник. Потім наріжте на порційні шматочки.