Рецепт Рулет з сала з куркою по-українськи фото

Рулет з сала з куркою по-українськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Сало
Пісні страви
На обід, На вечерю, Фуршет
Страви в рукаві

Ділюся з вами рецептом традиційної української страви. Цей рецепт, як приготувати рулет з сала з куркою, простий і недорогий: потрібно лише тонке сало без прошарку і шматочок курячого філе

Це пікантне українську страву легко замінить ковбасу в вашому раціоні. Закуска дуже калорійна, але при цьому від неї неможливо відірватися. Найкраще подавати рулет з сала з куркою з маринованими огірочками і гірчицею.

  • Сало - 1000-1200 грам
  • Куряче філе - 200 грам
  • Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Сіль - За смаком
рулет з сала з куркою по-українськи - фото крок 1
1. Сало для рулету потрібно вибрати тонке, не більше 2 см завтовшки. Якщо товщина сала більше, ножем зріжте зайве.
рулет з сала з куркою по-українськи - фото крок 2
2. Видавіть зубчики часнику в ємність, додайте червоний і чорний перець, Сіль і перець. Перемішайте.
рулет з сала з куркою по-українськи - фото крок 3
3. Цією сумішшю добре натріть сало.
рулет з сала з куркою по-українськи - фото крок 4
4. Куряче філе наріжте тонкими смужками. Викладіть його на одну половину сала, посипте сумішшю спецій.
рулет з сала з куркою по-українськи - фото крок 5
5. Щільно скрутіть рулет і замотайте ниткою вздовж і поперек, щоб він не розвернувся і не втратив форму.
рулет з сала з куркою по-українськи - фото крок 6
6. Помістіть рулет в рукав, закріпіть кінці. Запікайте годину-півтори при температурі 170 градусів.
рулет з сала з куркою по-українськи - фото крок 7
7. Дайте рулету охолонути, зніміть всі нитки і відправте в холодильник. Потім наріжте на порційні шматочки.

Схожі рецепти