Салат з мандаринів і шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і в той же час смачний салат. Смак досить специфічний, але сподобається кожному гостю. Головна родзинка - салат подається теплим, разом з теплою гарбузом. Порадуйте себе дивиною!
Подавайте салат на стіл теплим. Коли салат він охолоне, теж буде смачним, але тільки-тільки приготований теплий салат видає такий дивовижний аромат і володіє таким чарівним смаком, що встояти неможливо. Зазвичай я прикрашаю такий салат гілочкою розмарину і подаю, наприклад з картопляним пюре або рисом. Салат дуже ситний, а головне - корисний. Дивіться детальний рецепт, як приготувати салат з мандаринів і шпинату.
- Масло оливкове - 7 Ст. Ложок
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний порошок - 14 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Мандарини - 3-4 штук
- Шпинат - 200 грам
- Sushenaya Cranberries - 5 Ст. Ложок
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Гарбуз - 300 грам
Гарбуз очистите від шкірки і насіння. Поріжте її на кубики. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змішайте в стакані масло, оцет, спеції, цукор, гарненько перемішайте. На деко покладіть гарбуз. Зверху полийте 23 вмістом склянки і запікайте 20 хвилин.
Шпинат вимийте і висушіть або витріть рушником. Поріжте його не надто великими шматочками і перекладіть у велику посуд.
Мандарини очистіть від шкірки, видаліть у них насіння. Поріжте мандарини кубиками і перекладіть в миску до шпинату.
Також в миску перекладіть вже готову гарбуз і сушену журавлину. Залийте залишком спецій в склянці - і ретельно перемішайте салат. Готово!