Салат з моркви і шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з моркви і шпинату
Кількість порцій: 4
- Морква - 350 грам
- Зеленої квасолі - 250 грам (замороженої )
- Шпинату - 350 грам (свіжого )
- Часнику - 1 зубчик
- Соєвого соусу - 2 чайних ложки
- Меду - 2 чайних ложки
- Яблучного оцту - 1 Ст. Ложка
- Оливкового масла - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - 1 штука (за смаком)
Шпинат вимити, обсушити і нарізати
Широкими смужками. Морква
Очистити, нарізати тонкими кружальцями,
Стручки квасолі розрізати навпіл.
Широкими смужками. Морква
Очистити, нарізати тонкими кружальцями,
Стручки квасолі розрізати навпіл.
Покласти моркву в киплячу воду,
Варити 2 хв. Додати квасолю.
Через 2 хв. Відкинути овочі на друшляк
І облити холодною водою. Змішати
В мисці морква, квасоля і шпинат.
Варити 2 хв. Додати квасолю.
Через 2 хв. Відкинути овочі на друшляк
І облити холодною водою. Змішати
В мисці морква, квасоля і шпинат.
Часник очистити, подрібнити і збити
З соєвим соусом, медом, оцтом
І маслом. Приправити сіллю і перцем.
Полити салат вийшла заправкою,
Перемішати і подати до столу.
З соєвим соусом, медом, оцтом
І маслом. Приправити сіллю і перцем.
Полити салат вийшла заправкою,
Перемішати і подати до столу.