Салат зі шпинату і полуниці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування незвичайного за інгредієнтами, але дуже пікантного за смаковими якостями салату, який з першого разу полюбиться вам і вашим близьким.
В останнє десятиліття населення Америки стало дбати про здорове харчування, і салати з виключно рослинних компонентів стали частими стравами на столах американців. Візьміть на озброєння даний рецепт салату з полуниці і шпинату - він однаково корисний і смачний, а крім того, він дуже гарний, якщо його подати у великій прозорій чаші.
- Шпинату - 100 грам
- Полуниці - 4 склянки
- Рослинної олії - 1/2 склянки
- Білого винного оцту - 1/4 склянки
- Білого цукру - 1/2 склянки
- Перець - 1/4 чайних ложки
- Насіння кунжуту - 2 Ст. Ложки
- Насіння маку - 1 Ст. Ложка
1. Шпинат і полуницю помити і перебрати. Шпинат порвати руками на дрібні шматочки, полуницю дрібно порізати, скласти в миску і перемішати.
2. В окремому посуді збити масло, оцет, цукор, паприка, насіння кунжуту і маку.
3. Заправити отриманим соусом суміш зі шпинату і полуниці і тут же подавати на стіл. Пікантний смак цього салату не залишить байдужим жодного з ваших гостей, скуштували його.