Салат з ревеню та шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування улюбленого салату жителів туманного Альбіону - виключно корисне блюдо з шпинату і ревеню з незаяложені смаком.
Сучасний стиль життя вимагає від нас особливої уваги до їжі, оскільки для того, щоб успішно справлятися зі стресами і додатковим навантаженням, організму потрібні природні вітаміни і мінерали. Салат з ревеню та шпинату допоможе вам зберегти фігуру і зміцнити імунітет, і, що найголовніше, ви обов'язково полюбите його пікантний смак!
- Шпинату - 250 грам
- Втечі ревеню - 2 штуки
- Цукру - 1/4 склянки
- Винного оцту - 2 Ст. Ложки
- Оливкового масла - 6 Ст. Ложок
1. На блюді рівномірно розташувати листя шпинату як основу майбутнього салату.
2. Дрібно нарізану по діагоналі ревінь скласти в сковорідку, залити водою, щоб вона покривала різані пагони на 2 см, додати цукор. На середньому вогні довести до кипіння і варити 2 хвилини, поки цукор повністю не розчиниться, а ревінь не стане м'якше. Витягнути ревінь, обтрусити з нього зайву воду і розташувати на блюді поверх листя шпинату.
3. Влити оцет в рідину, де кипів ревінь, закип'ятити і варити на середньому вогні, поки не википить близько 150 грамів рідини. Це займе близько 10 хвилин. Тепер підливу можна знімати з вогню, додавати в неї оливкова олія і виливати готову заправку поверх шпинату і ревеню на блюдо. Подавати на стіл ще теплим.