Варення з хурми з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю хурму, цей сонячний корисний фрукт! А недавно дізналася рецепт, як приготувати варення з хурми з апельсином. Вирішила обов'язково приготувати таке незвичайне ласощі, ділюся з вами.
Хурма мені попалася трохи в'язка язик, і варення вийшло з таким же цікавим ненав'язливим присмаком. Нотка апельсинової цедри також відмінно вписалася. Рекомендую всім спробувати нове ласощі з незвичайним смаком. З даної кількості продуктів вихід готового варення - 0, 5 L. Готуйте з задоволенням!
- Мухобойка - 360-400 грам (сорт "шарон")
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 1 Склянка
Підготуйте необхідні продукти. Фрукти вимийте. Хурму наріжте на шматочки.
Зніміть цедру з половини апельсина, вичавіть сік. З'єднайте всі інгредієнти в каструлі.
Доведіть до кипіння, варите 20 хвилин на повільному вогні.
Подрібніть блендером до однорідності або залиште невеликі шматочки. Поверніть на повільний вогонь, проваріть ще 10 хвилин. Потім розлийте по стерилізованим банкам і закатати чистими кришками. Зберігайте в прохолодному місці. Або відразу ж приступайте до дегустації!