Рецепт Варення з хурми з апельсином фото

Варення з хурми з апельсином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Апельсин
На полуденок , Для дітей , Десерт
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Я дуже люблю хурму, цей сонячний корисний фрукт! А недавно дізналася рецепт, як приготувати варення з хурми з апельсином. Вирішила обов'язково приготувати таке незвичайне ласощі, ділюся з вами.

Опис приготування:

Хурма мені попалася трохи в'язка язик, і варення вийшло з таким же цікавим ненав'язливим присмаком. Нотка апельсинової цедри також відмінно вписалася. Рекомендую всім спробувати нове ласощі з незвичайним смаком. З даної кількості продуктів вихід готового варення - 0, 5 L. Готуйте з задоволенням!

  • Мухобойка - 360-400 грам (сорт "шарон")
  • Апельсин - 1 штука
  • Цукор - 1 Склянка
варення з хурми з апельсином - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Фрукти вимийте. Хурму наріжте на шматочки.
варення з хурми з апельсином - фото крок 2
Зніміть цедру з половини апельсина, вичавіть сік. З'єднайте всі інгредієнти в каструлі.
варення з хурми з апельсином - фото крок 3
Доведіть до кипіння, варите 20 хвилин на повільному вогні.
варення з хурми з апельсином - фото крок 4
Подрібніть блендером до однорідності або залиште невеликі шматочки. Поверніть на повільний вогонь, проваріть ще 10 хвилин. Потім розлийте по стерилізованим банкам і закатати чистими кришками. Зберігайте в прохолодному місці. Або відразу ж приступайте до дегустації!

Схожі рецепти