Рецепт Варене куряче філе фото

Варене куряче філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Хочу розповісти, як приготувати варене куряче філе. Начебто нічого складного, але у початківців кулінарів іноді виникає багато питань. Сподіваюся, що цей рецепт вам стане в нагоді. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Отварная курочка - досить універсальний продукт. Це і інгредієнт безлічі салатів, і начинка для сандвічів, і корисний обід або вечерю для тих, хто стежить за кожною з'їденої калорій. Вариться філе швидко і просто, так що проблем виникнути не повинно.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Насамперед налийте в каструлю воду і поставте на вогонь.
2
Курячі грудки вимийте, видаліть плівки і розріжте навпіл, щоб вийшло 2 філе.
3
Вода до цього часу вже трохи прогрілася, так що можна відправити філе відразу в каструлю.
4
Після закипання посоліть трохи, приберіть вогонь до середнього і варіть хвилин 15-20, в залежності від розміру філе.
5
Смачного!

Схожі рецепти