Рецепт Варене куряче філе фото

Варене куряче філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Хочу розповісти, як приготувати варене куряче філе. Начебто нічого складного, але у початківців кулінарів іноді виникає багато питань. Сподіваюся, що цей рецепт вам стане в нагоді. Запам'ятовуйте!

Отварная курочка - досить універсальний продукт. Це і інгредієнт безлічі салатів, і начинка для сандвічів, і корисний обід або вечерю для тих, хто стежить за кожною з'їденої калорій. Вариться філе швидко і просто, так що проблем виникнути не повинно.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Насамперед налийте в каструлю воду і поставте на вогонь.
2
Курячі грудки вимийте, видаліть плівки і розріжте навпіл, щоб вийшло 2 філе.
3
Вода до цього часу вже трохи прогрілася, так що можна відправити філе відразу в каструлю.
4
Після закипання посоліть трохи, приберіть вогонь до середнього і варіть хвилин 15-20, в залежності від розміру філе.
5
Смачного!

Схожі рецепти