Рецепт Сало, варене в цибулинні фото

Сало, варене в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Часник, Цибуля, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Сало - це український національний продукт. Крім звичайного способу його приготування (zasolki) існує безліч інших рецептів. Розповідаю, як приготувати сало, варене в цибулинні.

Завдяки лушпинні сало набуває красивого карамельний колір, тому можна подумати, що воно копчене. Можете не хвилюватися за смак готового блюда, НЕ буде неприємного запаху або смаку, лушпиння надає продукту тільки колір. Готове сало остудіть і відправте в холодильник на кілька годин, а потім нарізайте тонко і подавайте до столу.

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 літр
  • Lukovaâ лушпиння - 100 грам (обсяг приблизно на полкастрюлькі)
  • Часник - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 5-10 штук
  • Чорний мелений перець - 1 Ст. Ложка
1
Наскрібши шкірку сала і наріжте його невеликими шматочками, потім промийте, витріть серветками і відкладіть в сторону.
2
У каструлю налийте воду і додайте лушпиння цибулі, проваріть пару хвилин, додайте спеції і викладіть шматочки сала.
3
Варіть сало близько 30-60 хвилин в залежності від свіжості і м'якості продукту.
4
Вимкніть вогонь і не виймайте сало з води, притисніть його вантажем і залиште на ніч (8-10 годин).
5
Дістаньте сало і перекладіть на паперовий рушник, тим часом очистіть головку часнику і подрібніть, потім змішайте з сумішшю перців і натріть сало, оберніть його в фольгу або харчову плівку і перекладіть в холодильник або в морозильник на кілька годин.
6
Готовий продукт наріжте тонкими скибочками і подавайте холодну закуску до столу.

Схожі рецепти