Сало в цибулинні (просто і смачно)
(покроковий рецепт з фото)
Сало в цибулинні готується просто, але виходить неймовірно смачним. Його можна подавати до борщів або просто в якості м'ясної закуски. Обов'язково порадуйте близьких таким блюдом, їм сподобається!
Це, мабуть, один з найпростіших і одночасно незвичайних способів приготування сала. Вам не буде потрібно багато продуктів, але готове м'ясо вас дуже порадує як золотим кольором, так і апетитним ароматом. Весь процес приготування займає два дні, так як потрібно, щоб м'ясо добре ввібрало в себе сік і аромат лушпиння і спецій. Готове сало потрібно зберігати в морозилці, перед використанням вийняти, злегка розморозити і нарізати. Обов'язково подивіться, як приготувати сало в цибулинні (просто і смачно).
- Сіль - 150 грам
- Сало - 1, 5 кілограма
- Вода - 1, 2 L
- Lukovaâ лушпиння - 100 грам (чим більше, тим краще)
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Часник - 6-7 зубчиків
1. Лушпиння цибулі промийте теплою водою. На дно мультиварки або казана викладіть половину промитої лушпиння. Зверху викладіть сало, лавровий лист і перець.
2. Засипте сало крупною сіллю (приблизно 0, 5 склянки). Зверху викладіть залишилася лушпиння і залийте все водою, вона повинна доходити до верхньої лушпиння, так що при необхідності додайте ще трохи води.
3. Варіть після закипання 15-20 хвилин, після чого зніміть з вогню і, не відкриваючи кришки, дайте масі постояти до охолодження. Потім відправте каструлю в холодильник на добу.
4. Через 24 години вийміть верхній шар лушпиння. Сало злегка витріть паперовими рушниками і натріть сумішшю мелених перців, меленим лавровим листом і подрібненим часником.
5. Загорніть сало в пергаментний папір, потім перекладіть в пакет і відправте на добу в морозилку. На наступну добу сало готове, смачного!