Рецепт Варене сало в цибулинні фото

Варене сало в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Цибуля, Сало
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Солоне

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати варене сало в цибулинні так, щоб воно вийшло дуже смачним і ніжним по текстурі. Завдяки цибулинні воно буде красивим і золотистим.

Вибирайте цибуля з яскравим, насиченим відтінком лушпиння, він найкраще передасть салу свій красивий колір. Також для посилення кольору можна кинути в воду нарізану буряк.

Не використовуйте емальовані каструлі, лушпиння забарвить їх стінки.


  • Сало - 0, 5 кілограма
  • Вода - 2500-3000 мілілітрів
  • Сіль - 6 Ст. Ложок
  • Часник - 2 штуки
  • Цибуля (знадобиться тільки лушпиння) - 7-8 штук
  • Спеції для сала - За смаком
1
Сало наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть від лушпиння.
2
На середній вогонь поставте каструлю з водою. Дочекайтеся, поки вода закипить.
3
У воду додайте сіль, потім висипте в каструлю лушпиння. Кип'ятіть воду з лушпинням на повільному вогні близько 15 хвилин.
4
Опустіть сало в воду і кип'ятіть його на повільному вогні 7 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і дайте салу охолонути у воді.
5
Подрібніть часник і в маленькій тарілочці змішайте його зі спеціями для сала.
6
У шматочках охолодженого сала зробіть по кілька глибоких надрізів ножем, потім посипте сало спеціями за смаком, загорніть в харчову плівку і приберіть на 24 години в холодильник. Сало готове до вживання.

Схожі рецепти