Варене сало в цибулинні
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати варене сало в цибулинні так, щоб воно вийшло дуже смачним і ніжним по текстурі. Завдяки цибулинні воно буде красивим і золотистим.
Вибирайте цибуля з яскравим, насиченим відтінком лушпиння, він найкраще передасть салу свій красивий колір. Також для посилення кольору можна кинути в воду нарізану буряк.
Не використовуйте емальовані каструлі, лушпиння забарвить їх стінки.
- Сало - 0, 5 кілограма
- Вода - 2500-3000 мілілітрів
- Сіль - 6 Ст. Ложок
- Часник - 2 штуки
- Цибуля (знадобиться тільки лушпиння) - 7-8 штук
- Спеції для сала - За смаком
1
Сало наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть від лушпиння.
2
На середній вогонь поставте каструлю з водою. Дочекайтеся, поки вода закипить.
3
У воду додайте сіль, потім висипте в каструлю лушпиння. Кип'ятіть воду з лушпинням на повільному вогні близько 15 хвилин.
4
Опустіть сало в воду і кип'ятіть його на повільному вогні 7 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і дайте салу охолонути у воді.
5
Подрібніть часник і в маленькій тарілочці змішайте його зі спеціями для сала.
6
У шматочках охолодженого сала зробіть по кілька глибоких надрізів ножем, потім посипте сало спеціями за смаком, загорніть в харчову плівку і приберіть на 24 години в холодильник. Сало готове до вживання.