Улюблений суп
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині дуже люблять супи з фрикадельками. А вже якщо це картопляний суп з грибами, то до столу просто бігом біжать! хочете дізнатися, як я готую улюблений суп - заходите! Все легко і просто.
Фарш може бути будь-яким. Не тільки м'ясним або курячим, але навіть рибним. А гриби сюди краще брати саме печериці, щоб не забивати сильним грибним ароматом смак інших інгредієнтів. Я люблю додавати в цей суп майоран. Ви можете додати свої улюблені прянощі, наприклад, чебрець або лавровий лист.
- Фарш - 350 грам
- Картопля - 400 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Петрушка - 2 штуки
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Майоран - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
До фаршу додайте дрібно посічену зелень цибулі і петрушки. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте кукурудзяний крохмаль. Він зв'яже продукти і фрикадельки не розвариться. Добре вимішайте фарш і вологими руками скачайте фрикадельки.
Моркву і цибулю наріжте соломкою і злегка підрум'яньте на олії.
Додайте нарізані скибочками гриби. Дайте їм теж трохи підрум'янитися.
Поставте на вогонь каструлю з водою. Коли вода закипить, опустіть нарізану кубиками картоплю. Дайте йому повторно закипіти і зніміть піну. Варіть 5 хвилин.
Посоліть суп і додайте в каструлю гриби з цибулею і морквою. Після закипання опустіть в суп фрикадельки. Варіть, поки вони не спливуть, потім ще 5 хвилин. Додайте в суп нарізану зелену цибулю, майоран і чорний перець. Акуратно перемішайте суп, накрийте щільно кришкою і вимкніть нагрів. Дайте супу настоятися 15-20 хвилин.
Подавайте гарячим з м'яким хлібом і зеленню. Смачного!